Publisere oppdateringer på sosiale medier med Kit

Du kan bruke Kit til å publisere regelmessige oppdateringer på Facebook-siden din for å holde kundene engasjerte og oppdaterte.

Når du velger å publisere oppdateringer, publiserer Kit til kontoene dine på sosiale medier. Dette oppretter ingen nye annonser. Hvis du har nådd annonseringsbudsjettet ditt, kan du fremdeles engasjere deg med kundene på sosiale medier uten å bruke penger.

Når du publiserer oppdateringer på sosiale medier med Kit, spør Kit om hvilke produkter du vil fremheve i innleggene:

• prioriterte produkter
  • nye produkter
  • nylige bestselgere
  • lagerbeholdningen med lengst omsetningstid

Når du har valgt et alternativ publiserer Kit produktene på butikkens Facebook-side.

Prioriterte produkter

De prioriterte produktene er produktene i butikken som du mener er viktigst for forretningen. Dette kan være produkter som eksemplifiserer butikkens merkevare, bestselgere eller andre produkter du vil at kundene skal se. Du kan angi prioriterte produkter fra Kit-instrumentbordet.

Nye produkter

De nye produktene er de siste produktene du har lagt til i butikken. Å be Kit om informere tilhengerne om de nyeste produktene kan være en god måte å fremheve og promotere nye tilføyelser i butikken.

Nylige bestselgere

De nylige bestselgerne er produktene som har solgt best i butikken. Hvis du velger dette alternativet, publiserer Kit innlegg om noen av de bestselgende produktene.

Lagerbeholdningen med lengst omsetningstid

Lagerbeholdningen med lengst omsetningstid er produktene i butikken som har hatt færrest salg. Hvis du velger dette alternativet publiserer Kit om en av disse produktene på kontoene dine på sosiale medier. Promotering av lagerbeholdningen med lengst omsetningstid kan være en god måte å bli kvitt gammel lagerbeholdning på eller informere kundene om produkter de ikke har sett før.