Snakk med kundene med Shopify Ping

Shopify Ping er en gratis iOS-app som du kan bruke til å administrere meldinger fra kundene. Du kan bruke Ping til å integrere med tredjeparts meldingskanaler som Facebook Messenger for å sende alle meldingene til en enkelt innboks, slik at du kan spare på å svare dem fra ett og samme sted.

Ping er også den beste måten å kommunisere med Kit-appen på, som du kan bruke til å automatisere noen av markedsføringsoppgavene i Shopify.

Krav for bruk av Shopify Ping

For å bruke Ping trenger du følgende:

• en iOS-enhet, for eksempel en iPhone
  • en Shopify-nettbutikk
  • en Facebook-forretningsside
  • en Facebook-annonsekonto

Sette opp Shopify Ping

Trinn:

1. Bruk iOS-enheten din til å installere Shopify Ping fra Appe App Store.
  2. I Ping logger du på Shopify-kontoen din.

Bruke Shopify Ping med Kit

Kit er en digital markedsføringsassistent som kan kjøre e-postkampanjer og kampanjer på sosiale medier. Den kan også opprette Facebook- og Instagram-annonser for nettbutikken. Når du laster ned Shopify Ping kan du også installere Kit for Shopify-butikken slik at du kan kommunisere ved hjelp av Ping.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Kit.

Du kan bruke Ping til å vise og redigere annonsene og innleggene på sosiale medier som Kit oppretter før de publiseres. Du kan også bruke Ping til å vise og svare på anbefalinger for markedsføring fra Kit.

Hvis du ikke allerede bruker Kit, kan du sette det opp fra Ping. Hvis du allerede bruker Kit, kan du velge Ping fra Meldingsplattform-delen i Kit-innstillingene for å bruke det til å kommunisere med Kit.

Sette opp Kit fra Ping

Når du setter opp Kit må du koble Kit til Facebook-forretningssiden til butikken. Du kan også koble Kit til Facebook-annonsekontoen og opprette en målgruppe for Facebook-annonsene som Kit anbefaler.

Trinn:

1. Fra Ping-startskjermen trykker du Kit.
  2. Trykk Kom i gang med Kit.
  3. Hvis Facebook-forretningssiden til butikken er oppført, trykker du på den. Hvis ikke trykker du Søk på nytt for å logge på Facebook slik at du kan koble kontoen til Kit, og trykker deretter på Facebook-forretningssiden til butikken.
  4. Trykk Bekreft Facebook-side.
  5. Trykk Koble til Facebook-annonsekontoen din og velg Facebook-annonsekontoen din.
  6. Godta Facebooks vilkår og betingelser.
  7. Velg et målland for å opprette en målgruppe for Facebook-annonsene.

Integrere Shopify Ping med tredjeparts meldingstjenester

Du kan bruke Shopify Ping til å synkronisere meldinger fra Facebook Messenger. Når du integrerer meldingstjenester kan du vise og svare på meldinger fra Ping. For å integrere Ping med en meldingstjeneste må meldingstjenesteappen være installert i Shopify.

Du kan integrere Ping med en eller flere av følgende tjenester hvis du bruker dem med nettbutikken:

• Facebook Messenger-kanal – Du kan bruke Facebook Messenger-kanalen til å gi kundene muligheten til å handle direkte fra meldinger og for å besvare kundenes spørsmål.

Når du har integrert en meldingstjeneste med Ping kan du vise og besvare meldinger fra tjenesten i Ping.

Koble Facebook Messenger-kanalen til Shopify Ping

Når du har installert Facebook Messenger-kanalen kan du koble den til Shopify Ping. Når Messenger er koblet til Ping kan du bruke Ping til å lese og besvare meldinger fra kunder som sender deg meldinger fra Facebook-forretningssiden.

Trinn:

1. Fra Hjem-skjermen i Shopify Ping på iOS-enheten din trykker du på ikonet for apper:

Ikonet for apper er øverst til venstre på skjermbildet.

2. Trykk Messenger. Hvis Messenger-kanalen ikke er installert, kan du følge stegene for å sette den opp.

3. Trykk på vekslingsikonet for å Aktivere i Ping.

Koble en tredjeparts meldingstjeneste til Shopify Ping

Når du har installert en app som støtter Ping kan du koble den til Ping. Når en app er koblet til Ping kan du bruke ping til å lese og besvare meldinger fra kunder som sender deg meldinger ved hjelp av den tilknyttede tjenesten.

Trinn:

1. Fra Hjem-skjermen i Shopify Ping på iOS-enheten din trykker du på ikonet for apper:

Ikonet for apper er øverst til venstre på skjermbildet.

2. Trykk på appen du vil koble til.

3. Trykk på vekslingsikonet for å Aktivere i Ping.

Vise og besvare meldinger i Shopify Ping

Du kan vise meldingene fra Kit og meldinger fra kunder fra Hjem-skjermen i Shopify Ping. Dette er innboksen din der du kan se og svare på meldinger fra tjenestene du aktiverer.

Hjem-skjermen i Ping er innboksen din

Når du besvarer meldinger i Ping sendes svarene gjennom den opprinnelige meldingstjenesten slik at kundene får svar på den opprinnelige meldingen.

Du kan merker meldingene som lest eller ikke lest fra Hjem-skjermen.

Sende en kobling til et produkt eller bestillingsutkast i en samtale

Du kan sende en kobling til et produkt eller sende et bestillingsutkast i en samtale ved hjelp av Ping. For å sende en kobling til et produkt må produktet være tilgjengelig i nettbutikken. For å sende et bestillingsutkast må produktet være tilgjengelig på Messenger-salgskanalen.

Trinn:

1. I Ping åpner du en samtale.
  2. Trykk på butikkikonet:

Butikkikonet er til venstre for svarfeltet

3. Trykk på et produkt.

4. Send en kobling ti et produkt eller bestillingsutkast:

- For å opprette kobling til et produkt velger du Del produktside. - For å sende et bestillingsutkast velger du Opprett bestillingsutkast. Hvis du sender et bestillingsutkast for et produkt med mer enn en variant, velger du en variant og trykker Send.