Egendefinerte piksler

Du kan legge til egendefinerte piksler for å drive markedsføring og analyseinnsikt. Piksler kan måle kampanjeytelser, spore konverteringer og automatisk bygge publikum basert på adferd. Denne informasjonen brukes av tredjepartsapper til å avgjøre hvilke annonser som er relevante for kundene dine.

Egendefinerte piksler kan legges til hvis tjenesten du innhenter kundeopplysninger for ikke har en eksisterende app.

Før du setter i gang

Før du legger til en egendefinert piksel, bør du gå gjennom følgende informasjon for å sikre at du forstår hvordan du konfigurerer pikselen: