Migrer eldre egendefinerte rapporter til nye Shopify Analytics

Fanen Eldre egendefinerte rapporter inneholder alle eksisterende egendefinerte rapporter som også bruker det tidligere analyserammeverket. For en best mulig opplevelse bør du migrere eksisterende egendefinerte rapporter til nye Shopify Analytics for å dra nytte av bedre datamuligheter og visningsfunksjoner, som for eksempel konfigurasjonspanel og visualiseringer.

Hvis du ikke migrerer egendefinerte rapporter, vil de egendefinerte rapportene etterhvert bli avviklet, og vil ikke lenger være tilgjengelige.

Når en egendefinert rapport er migrert til det nye Analytics-rammeverket, fjernes den fra listen Eldre egendefinerte rapporter, og vises i stedet i fanen Ny.

Migreringsstatus

Hver egendefinerte rapport har en migreringsstatus som indikerer hvorvidt rapporten er klar til migrering til det nye Analytics-rammeverket. Egendefinerte rapporter er klassifisert med følgende statuser:

• Klar: Rapporten er klar til å migreres som den er, enten manuelt eller flere samtidig.
  • Må gjennomgås: Rapporten inneholder elementer som kan migreres, men inneholder også data som mangler eller ikke kan migreres. Du må forhåndsvise rapporten for å kontrollere hvordan rapporten ser ut i det nye Analytics-rammeverket.
  • Ikke klar ennå: Rapporten er ikke kvalifisert for migrering ennå, men blir kvalifisert senere.
  • Kan ikke migreres: Rapporten er inkompatibel med det nye Analytics-rammeverket. Eksporter rapporten for å beholde rapportdataene.

Bare rapportene som er merket Klar kan migreres til det nye Analytics-rammeverket som en masseoperasjon. Alle andre rapporter må gjennomgås enkeltvis og migreres til det nye Analytics-rammeverket manuelt.

Migrer en egendefinert rapport manuelt

Du kan migrere egendefinerte rapporter enkeltvis når de har statusen Klar eller Må gjennomgås.

Trinn:

1. Gå til Analyse > Rapporter fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på fanen Eldre egendefinerte rapporter.
  3. Klikk på navnet til den egendefinerte rapporten du ønsker å migrere.
  4. Gjør en av følgende avhengig av rapportens status:
    • Klikk på Migrer nå hvis den egendefinerte rapporten er klar til migrering.
    • Hvis den egendefinerte rapporten må gjennomgås, klikker du på Forhåndsvis for å kontrollere hvordan rapporten vil fremstå etter migrering. Klikk på Lagre for å fullføre migrering av rapporten.

Den egendefinerte rapporten er nå tilgjengelig i fanen Ny.

Migrer flere egendefinerte rapporter samtidig

Du kan migrere flere rapporter merket som Klar samtidig til det nye Analytics-rammeverket.

Trinn:

1. Gå til Analyse > Rapporter fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på fanen Eldre egendefinerte rapporter.
  3. Merk av i avmerkingsboksene ved siden av navnet på de egendefinerte rapportene du ønsker å migrere, eller klikk i avmerkingsboksen øverst i listen for å velge alle tilgjengelige rapporter.
  4. Klikk på Migrer.

De egendefinerte rapportene er nå tilgjengelige i fanen Ny.