Eksportere rapporter

Du kan eksportere rapportene til en CSV-fil (kommaseparerte verdier) fra Shopify-administratoren. Eksporterte rapporter lagres i standardmappen for nedlastinger på datamaskinen din.

Trinn:

1. Åpne rapporten du vil eksportere.
  2. Klikk på Eksporter.
  3. I Eksporter rapporten-dialogen klikker du på Eksporter.

Når nedlastingen er fullført, kan du åpne rapporten med et regnearkprogram, som Excel eller Numbers, eller et tekstredigeringsprogram.

Hvis du vil ha en PDF-fil av en rapport, kan du bruke Skriv ut-kommandoen i stedet for å eksportere. På en PC som bruker Windows 10, eller på en Mac kan du automatisk lagre i PDF når du skriver ut. Ved bruk av tidligere versjoner av Windows må du installere en PDF-skriver eller et konverteringsprogram, for eksempel Adobe Acrobat Reader.