Eksportere rapporter

Du kan eksportere rapportene til en CSV-fil (kommaseparerte verdier) fra Shopify-administratoren. Eksporterte rapporter lagres i standardmappen for nedlastinger på datamaskinen din.

Trinn:

1. Åpne rapporten du vil eksportere.

2. Klikk på Eksporter.

3. I Eksporter rapporten-dialogen klikker du på Eksporter.

For noen av økonomirapportene (salg, avgifter og betalinger) kan du også velge hvilken type rapport du vil eksportere. Gjeldende side eksporterer data for kolonnene som vises for øyeblikket. Full rapport eksporterer data for alle viste kolonner, men omfatter ytterligere kolonner som ikke vises som standard.

Den eksporterte filen lagres i standardmappen for nedlastinger.

Når nedlastingen er fullført, kan du åpne rapporten. Du kan bruke et regnearkprogram, for eksempel Excel eller Numbers, eller et tekstredigeringsprogram for å se rapporten. Dette er et eksempel på hvordan en rapport kan se ut når du åpner den.

En eksportert rapport av totalomsetning i en tabell

Hvis du vil ha en PDF-fil av en rapport, kan du bruke Skriv ut-kommandoen i stedet for å eksportere. På en PC som bruker Windows 10, eller på en Mac kan du automatisk lagre i PDF når du skriver ut. Ved bruk av tidligere versjoner av Windows må du installere en PDF-skriver eller et konverteringsprogram, for eksempel Adobe Acrobat Reader.