Den helt nye Shopify POS for Android

I mai 2021 vil den helt nye Shopify POS-appen erstatte POS Classic-appen du bruker for øyeblikket. Den helt nye POS er en oppgradering av Classic-appen, med nye funksjoner, snarveier til eksisterende arbeidsflyter og et intuitivt design.

Når du logger på Shopify POS-appen blir du bedt om å oppdatere til den helt nye Shopify POS. Hvis du har aktivert automatiske oppdateringer, vil den helt nye POS oppdateres og være klar til bruk uten at det kreves noen handling fra din side.

Vanlige spørsmål

Hvorfor endrer Shopify POS-appen seg?

Den helt nye Shopify POS er en oppgradering av Shopify POS Classic-appen med et oppfrisket design og nye funksjoner. Det gir deg en bedre brukeropplevelse ved å støtte snarveier til vanlige arbeidsflyter i detaljhandelen, og lar Shopify fortsette å introdusere nye funksjoner i et raskere tempo for bedriften din. Den helt nye Shopify POS-appen er inkludert i alle Shopify-abonnementer.

Hvordan ser den helt nye POS-appen ut?

Denne videoen gir en forhåndsvisning av den helt nye POS-appen.

Er det en kostnad for å oppdatere til den helt nye POS-appopplevelsen?

Nei. Alle forhandlere som bruker Shopify POS Classic vil få den helt nye POS-appen gratis. Standardabonnementet i POS-appen vil være POS Lite, som er inkludert i Shopify-abonnementet ditt.

Når vil den helt nye POS-appen erstatte POS Classic-appen?

I mai 2021 må du oppdatere den helt nye POS-appen når du logger inn på enhetene dine. Hvis du har automatiske oppdateringer aktivert, vil dette skje uten at du trenger å gjøre noe.

Kan jeg bytte tilbake til POS Classic?

Nei. Når POS Classic-appen er avskrevet vil den ikke lenger være tilgjengelig.

Hvis en av enhetene mine oppdateres til den helt nye Shopify POS, oppdateres de andre enhetene også?

Det avhenger av innstillingene til enhetene dine. Hvis du har aktivert automatiske oppdateringer for Shopify POS-appen på en enhet, vil den helt nye POS-appen være klar til bruk når du logger på. Hvis du har enheter uten automatiske oppdateringer aktivert, vil du bli bedt om å oppdatere når du prøver å logge inn på appen før du kan fortsette å bruke Shopify POS.

Vil alle de nåværende Shopify POS-innstillingene synkroniseres med den helt nye Shopify POS?

De fleste innstillingene dine vil synkroniseres med den helt nye POS. Når du oppgraderer vil all informasjon om personale, produkter, bestillinger og avgift synkroniseres. Nylige søk og informasjon om kontantsporing vil ikke synkroniseres. Du må koble til eventuell maskinvare på nytt.

Hvilke Android-enheter fungerer Shopify POS med?

Shopify POS-appen fungerer med Android-enheter av alle modeller som kjører versjon 5.0 (Lollipop) eller høyere.

Hva er en ansatt-PIN?

Shopify POS introduserer ansatt-PIN-koder, som er et unikt, firesifret personlig identifikasjonsnummer (PIN) for å få tilgang til Shopify POS-appen.

Når et pålogget personalmedlem behandler en betaling gjennom Shopify POS, knyttes personalnavnet deres til bestillingen. Du kan se hvilket personalmedlem som har behandlet en bestilling på bestillingens detaljvisning i Shopify POS, og i bestillingens tidslinje i Shopify-administrator.

Hvis du er usikker på hvilken PIN-kode som er tilordnet et personalmedlem, kan du angi en ny ansatt-PIN-kode i Shopify-administrator.

Steg:

1. Gå til innstillinger i Shopify-administrator.
  2. Klikk på Brukere og tillatelser.
  3. Klikk på personalkontonavnet du vil redigere.
  4. I seksjonen Point of Sale-tilgang aktiverer du tillatelsen Gi Point of Sale-tilgang til dette personalmedlemmet.
  5. I seksjonen for PIN-kode angir du en firesifret PIN-kode, eller klikker på Generer ny PIN-kode slik at personalmedlemmet kan bruke PIN-koden til å logge på Shopify POS.
  6. Klikk på Lagre.

Hva er Shopify POS Pro?

Shopify POS Pro er et tillegg til den helt nye POS som låser opp ytterligere funksjoner for fysiske utsalgssteder. Du kan velge POS-abonnement per lokalisasjon, som gir deg muligheten til å oppfylle butikkens behov. Hvis du er Shopify Plus forhandler, er POS Pro inkludert i abonnementet.

Om noen få måneder vil POS Pro-abonnementet være tilgjengelig for Android-enheter. Da vil du kunne oppgradere POS-abonnementet ditt for å få avanserte funksjoner som personaltillatelser, oppfyllelse av lokale hentinger, bytter, daglige butikkanalyser på POS, egendefinerte kvitteringer med mer.