Velg maskinvare

Hvis du bruker Shopify POS, kan du begynne med å velge maskinvaren du trenger for å godta betalinger med kontanter, kort eller begge deler.

Du kan også bruke maskinvare for frakt – som etikettskrivere og vekt – til å fremskynde frakt- og oppfyllelsesprosessen.

Avhengig av bedriften din, kan den typen maskinvare for detaljhandel du trenger være litt annerledes:

Anbefalinger for Shopify POS-maskinvare basert på bedriften din
Hvis du kjører ... Da må du kanskje ...
En popup-butikk iPad + kortleser
En butikk iPad + kortleser + kvitteringsskriver
Flere butikker eller et lager iPad + kortleser + kvitteringsskriver + strekkodeskanner + kontantskuff

Du kan velge en rekke komponenter for Shopify POS-systemet ditt, avhengig av hvilke betalingsmåter du godtar.

Det kan være at du kan gjenbruke noen komponenter hvis du allerede eier dem. Avhengig av abonnementet og betalingsleverandøren din, kan det imidlertid være at noen komponenter ikke kan erstattes av andre.

Avhengig av ditt område og maskinvarekrav kan du muligens kjøpe maskinvare fra Shopify-maskinvarebutikken.

Støttet maskinvare for Shopify POS

Maskinvare som skal vurderes for Shopify POS
Støttede kredittkortlesere Hvis du bruker Shopify Payments eller en støttet tredjepartsleverandør i Canada, fastlands-USA, Storbritannia eller Irland, kan du velge en av de støttede kortleserne fra Shopify-maskinvarebutikk.
Eksterne kredittkortterminaler Hvis du ikke kan bruke en av våre støttede kortlesere til å behandle transaksjonene dine, trenger du en ekstern kredittkortterminal fra en betalingsbehandler.
Støttede iPad-stativer Vi støtter en rekke iPad-stativer for Shopify POS-systemet ditt, som alle er tilgjengelig fra maskinvareforretningen vår. Hvis du vil ha full støtte fra Shopify, matcher du modellnumrene hvis du kjøper fra en annen leverandør.

Finn ut mer om maskinvare som støttes av Shopify POS.