Endre appinnstillingene for Shopify POS

Du kan endre innstillingene i Shopify POS-appen for å oppfylle butikkens behov.

Endre innstillingene for automatisk lås

Du kan angi at iPad-en skal låses etter en periode med inaktivitet, eller når et salg avsluttes. Du må angi en firesifret PIN-kode for å låse opp skjermen.

Steg:

1. Fra hjemskjermen i Shopify POS-appen, trykker du .
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk Skjermlås under Skjerm.
  4. Trykk på et tidsalternativ. Hvis Shopify POS-appen er inaktiv i den valgte tidsperioden, låses skjermen.
  5. Hvis du vil at skjermen skal låses etter at hver bestilling er fullført, aktiverer du Automatisk låsing etter salg.
  6. Trykk på Tilbake for å gå tilbake til skjermbildet Innstillinger.

Endre visningsmodus

Du kan konfigurere Shopify POS til å bruke lys modus eller mørk modus. Lys modus viser mørk tekst på lys bakgrunn, mens mørk modus viser lys tekst på mørk bakgrunn.

Du kan velge modusen du ønsker at Shopify POS skal bruke, eller du kan sette Shopify POS til å bruke innstillingene fra iOS-enheten.

Steg:

1. Fra Shopify POS-appen, trykk på -knappen og trykk deretter på Innstillinger > Mørk/lys modus.
  2. Trykk på moduset du ønsker at Shopify POS skal bruke, eller aktiver Bruk enhetsinnstillingene.

Endre språkinnstillingene

Du kan velge språket som brukes av Shopify POS-appen. Shopify POS støtter følgende språk:

• Forenklet kinesisk
  • Tradisjonell kinesisk
  • Tsjekkisk
  • Dansk
  • Nederlandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hindi
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Malay
  • Norsk (bokmål)
  • Portugisisk (Brazil)
  • Portugisisk (Portugal)
  • Spansk
  • Svensk
  • Thai
  • Tyrkisk

For å endre språk i Shopify POS-appen, må du endre språket på iOS-enheten gjennom iOS-innstillingene.

Steg:

Andre språk som ikke vises her kan fungere, men de støttes ikke, og kan føre til manglende oversettelser som vises på engelsk som standard.

Endre smart-rutenett

Hjem-skjermen i Shopify POS-appen har et smart-rutenett som er felter som kan konfigureres og viser ulike ressurser. Du kan endre feltene som representerer produktene, samlingene, tredjepartsappene eller funksjonene som brukes ofte. Hvis en tredjepartsapp har flere funksjoner, kan du velge hvilke funksjoner feltet skal utføre.

Du kan legge til flere sider og gruppere feltene inn i disse sidene, og sortere feltplasseringene på hver side.

For å legge til felter må du være butikkeier eller ha en personalkonto med tillatelsen Tilpass smart-rutenettet for enhetens lokalisasjon.

Legge til felter

1. På hjem-skjermen i Shopify POS-appen trykker du på Legg til felt i rutenettet.
  2. Velg elementet du vil legge til på hjem-skjermen fra den tilgjengelige listen.
  3. Legg til ytterligere fliser og trykk på Ferdig.

Slette felter

1. På hjem-skjermen i Shopify POS-appen trykker du på og holder nede en flis til den begynner å riste.
  2. Trykk x på hjørnet av flisen og trykk på Fjern.
  3. Trykk på Ferdig.

Redigere felter

1. På hjem-skjermen i Shopify POS-appen trykker du på og holder nede en flis til den begynner å riste.
  2. Trykk på ... i hjørnet av flisen og velg farge (gul, grønn, blå eller oransje).
  3. Trykk på Ferdig.