Organiser hjem-skjermen din ved å legge til fliser

Hjem-skjermen på Shopify POS-appen har et smart-rutenett som er et sett med konfigurerbare felter som viser ulike ressurser. Du kan legge til felter som representerer produkter, samlinger, tredjeparts-apper eller funksjoner du bruker ofte. Hvis en tredjeparts-app har flere funksjoner, kan du velge hvilken funksjon feltet utfører.

Du kan legge til flere sider og gruppere feltene inn i disse sidene, og sortere feltplasseringene på hver side.

For å legge til fliser må du være butikkeier eller et personalmedlem med full tilgang til butikken.

Legg til fliser

1. På hjem-skjermen i Shopify POS-appen trykker du på Legg til flis i rutenettet.

2. Velg varen du vil legge til på hjem-skjermen fra den tilgjengelige listen.

3. Legg til ytterligere fliser og trykk på Ferdig.

Slette fliser

1. På hjem-skjermen i Shopify POS-appen trykker du på og holder nede en flis til den begynner å riste.

2. Trykk x på hjørnet av flisen og trykk på Fjern.

3. Trykk på Ferdig.

Rediger felter

1. På hjem-skjermen i Shopify POS-appen trykker du på og holder nede en flis til den begynner å riste.

2. Trykk ... på hjørnet av feltet og velg farge (gul, grønn, blå, grå eller oransje).

3. Trykk på Ferdig.