Kundevisningsapp

Customer View-appen lar deg bruke en Android-enheten som en kundesentrert skjerm for Shopify POS. I kassen vil kundevisningen vise følgende informasjon om kundens handlekurv:

• navn, antall og prisen på hvert enkelt produkt
  • kundenavnet
  • rabatter
  • avgifter
  • kjøpets totalsum og subtotal

Customer View-appen er koblet til Shopify POS gjennom lokalnettverket. Sørg for at begge enheter er koblet til det samme lokale nettverket med Wifi eller Ethernet.

Enhetskrav

Enheten må oppfylle følgende krav:

• en Android-enhet som kjører versjon 7.0 (Nougat) eller høyere
  • 7 til 8-tommers nettbrett
  • ha tilgang til Google Play-butikken

Koble Shopify POS til Customer View

Når Customer View-appen er koblet til Shopify POS-enheten forblir den sammenkoblet.

Steg:

1. Fra Shopify POS trykker du på > Innstillinger.
  2. Trykk på Konfigurer maskinvare > Customer View.
  3. Følg instruksjonene i appen for å laste ned Customer View til enheten og koble den til Shopify POS-appen.
  4. Sjekk at begge apper kjører i forgrunnen for å opprettholde tilkoblingen og/eller tillate automatisk tilkobling mellom appene.

Hvis du navigerer ut av Shopify POS-appen, eller hvis enheten går i hvilemodus og skjermen blir svart, ser du kanskje et banner med meldingen Frakoblet, se Shopify POS for å koble til på nytt. Ved å låse opp enheten eller åpne Shopify POS vil Customer View kobles til på nytt. Hvis dette ikke fungerer, trykker du Fungerer det ikke? Koble til på nytt og følger trinnene for å koble til.

Customer View kan koble til et lokalnettverk via Wifi eller Ethernet, men kan ikke bytte mellom Wifi og Ethernet uten å gå gjennom tilkoblingsflyten fra starten.

Hvis du fortsatt har problemer med å koble til, må du følge trinnene som er oppsummert i feilsøkingen.

Koble Customer View fra Shopify POS

Du kan når som helst koble Customer View fra Shopify POS-appen.

1. Trykk på > Innstillinger i Shopify POS-appen.
  2. Under Maskinvare trykker du på Administrer tilkoblet maskinvare.
  3. Trykk på Customer View.
  4. Trykk på Glem Customer view.

Bruke Customer View-appen

Når Customer View-appen er koblet til Shopify POS-appen vises kasseinformasjon for alle bestillinger som behandles med den tilkoblede Shopify POS-enheten.

Tilpass Customer View-appen

Du kan tilpasse Customer View-appen fra Shopify POS-appen.

• Velg meldingen som vises i kundevisningen når det ikke er noen pågående transaksjon.

Feilsøking

Hvis du opplever tilkoblingsproblemer mellom Shopify POS og Customer View-appen, prøv de følgende trinnene.

Steg:

1. Kontroller at enheten med Customer View-appen er koblet til.
  2. Kontroller at nettverkstilkoblingen er stabil.
  3. Kontroller at enhetene er på samme nettverk. Hvis du bruker Wi-Fi må de dele samme SSID.
  4. Koble fra Customer View-appen fra Shopify POS-appen.
  5. Lukk Shopify POS-appen og Customer View-appen.
  6. Åpne Shopify POS-appen og Customer View-appen og koble dem til.
  7. Hvis Customer View-appen fortsatt ikke kobler seg til, kan du kontakte Shopify-brukerstøtte.