Oversikt over maskinvare

Hvis du bruker Shopify POS, kan du starte med å velge maskinvaren du trenger for å godta betaling med kontanter, kort eller begge deler. Deretter velger du spesialisert maskinvare for detaljhandel, for eksempel strekkodeskannere, kvitteringsskrivere og kassaapparater som passer behovene til bedriften din.

Du kan også bruke fraktmaskinvare, for eksempel etikettskrivere og -vekter, for å få en raskere innfrielsesprosess.

Maskinvare som skal vurderes for Shopify POS
Velg komponentene dine Planlegg oppsettet av Shopify POS ved å velge komponenter som passer dine behov.
Støttede kredittkortlesere Hvis du bruker Shopify Payments eller en støttet tredjepartsleverandør i Canada, fastlands-USA, Storbritannia eller Irland, kan du velge en av de støttede kortleserne fra Shopify-maskinvarebutikk.
Eksterne kredittkortterminaler Hvis du ikke kan bruke en av våre støttede kortlesere til å behandle transaksjonene dine, trenger du en ekstern kredittkortterminal fra en betalingsbehandler.
Strekkodeskannere Shopify-støttede Bluetooth-strekkodeskannere lar deg raskt legge til produkter i handlekurven i kassen.
Kvitteringsprintere Skriv ut papirkvitteringer til kundene dine.

Velg Shopify POS-maskinvaren

Avhengig av bedriften din, kan den typen maskinvare for detaljhandel du trenger være litt annerledes:

Anbefalinger for Shopify POS-maskinvare basert på bedriften din
Hvis du kjører ... Da må du kanskje ...
En pop-up-butikk, arrangementer, uformelle deltidssalg Alle enheter som kjører iOS 12 eller høyere + kortleser
Et permanent utsalgssted Alle enheter som kjører iOS 12 eller høyere + kortleser + kvitteringsskriver
Flere butikker eller et lager Alle enheter som kjører iOS 12 eller høyere + kortleser + kvitteringsskriver + strekkodeskanner + kontantskuff

Du kan velge mange ulike komponenter til Shopify POS-sytemet ditt, avhengig av hvilke betalingsmåter du aksepterer og bedriftens behov.

Alle de oppførte alternativene gir plass til mer enn én «kasse» på én enkelt lokalisasjon. Det er ingen begrensning på hvor mange POS-stasjoner du kan ha på en gitt lokalisasjon.

Her kan du kjøpe maskinvare

Hvis du er i Canada, USA, Storbritannia eller Irland, kan du kjøpe maskinvare fra Shopify-maskinvareforretningen:

Hvis du er i Canada eller USA, kan du kjøpe et spesialtilpasset sett fra maskinvareforretningen for raskt å få Shopify POS-systemet i gang.

Hvis du ikke er lokalisert i Canada, USA, Storbritannia eller Irland kan du se referanseveiledningen for modellnummer og kjøpe maskinvare fra en ønsket bekreftet tredjepartsforhandler.

Hurtigreferanse for modellnummer

For å sikre at maskinvaren du kjøper støttes av Shopify må du bekrefte modellnummerne på varer du kjøper (med mindre du kjøper fra Shopiify-maskinvarebutikken i Canada, det kontinentale USA, Storbritannia eller Irland). Modellnummerne må samsvare med nummerne i følgende tabell.

Shopify POS-maskinvare

Shopify POS-maskinvare
Komponent Modellnavn Tilgjengelighet
Kortleser Tap & Chip-leseren Canada
USA
Kortleser Chip & Swipe-leser USA
Kortleser WisePad 3-terminal Storbritannia
Irland
Kortleser Tap, Chip og Sveip-leser Storbritannia
Irland
Kortleser Lydkontakt (sveip)-kortleser Canada
Kortleserdock Dock for Tap & Chip-leseren Canada
USA
Kortleserdock Stativ for Tap, Chip og Sveip-leser Storbritannia
Irland
Tap og chip-etui Tap og chip-etui for iPhone X/XS Canada
USA
iPad-stativ iPad-stativ for detaljhandel Canada
USA
Storbritannia
Irland

Shopify-støttet tredjepartsmaskinvare for POS

Kvitteringsprintere

Referanseliste over støttet Shopify POS-maskinvare
Detaljhandelskomponent Modellnavn Modellnummer
Trådløs Bluetooth-kvitteringskriver Star Micronics TSP100IIIBI TSP143IIIBI
Trådløs Bluetooth-kvitteringskriver Star Micronics TSP650IIBI 39449871
Wifi-kvitteringsskriver Star Micronics TSP100IIIW TSP143IIIW WiFi
LAN-kvitteringsskriver Star Micronics TSP100III LAN TSP143IIILAN
USB-kvitteringsskriver Star Micronics TSP100USB TSP143IIIU
**Kontantskuffer**
Referanseliste over støttet Shopify POS-maskinvare
Komponent Modellnavn Modellnummer
Kontantskuff APG Vasario 320 VB320-BL1616
Kontantskuff Star Micronics 13" 37964220 (svart)
37964180 (hvit)
Kontantskuff Star Micronics 16" 37965600 (svart)
37965590 (hvit)
Kontantskuff Star Micronics 16" (kun Storbritannia) B-2002FN (svart eller hvit)
Kontantskuff Windfall-kontantskuff HDWFCDA og H225
**Alt-i-ett**
Referanseliste over støttet Shopify POS-maskinvare
Detaljhandelskomponent Modellnavn Modellnummer
Alt-i-ett Star Micronics mPOP 39650910 (Svart)
39650810 (hvit)
**Skrivere for strekkoder og fraktetiketter**
Referanseliste over støttet Shopify POS-maskinvare
Detaljhandelskomponent Modellnavn Modellnummer
Strekkodeprinter Dymo LabelWriter 450 1752264
Trådløs strekkodeskriver Dymo LabelWriter trådløs skriver 2002150
USB-strekkodeskriver Zebra ZD220 ZD220
Trådløs strekkodeskriver Zebra ZD240 ZD420
Skriver for fraktetiketter DYMO® 4XL etikettskriver (USB) 1755120
**Strekkodeskannere**
Referanseliste over støttet Shopify POS-maskinvare
Detaljhandelskomponent Modellnavn Modellnummer
1-D strekkodeskanner Socket Mobile S700 CX3360-1682 (blå)
CX3397-1855 (hvit)
1-D strekkodeskanner Socket Mobile 7Ci CX2870-1409 (grå)
CX2895-1508 (hvit)
CX2885-1484 (rød)
CX2883-1480 (gul)
CX2887-1486 (blå)
2-D strekkodeskanner Socket Mobile S740 CX3431-1881 (blå)
CX3419-1838 (hvit)
2-D strekkodeskanner Socket Mobile 7Qi CX3308-1528 (grå)
CX3316-1536 (hvit)
CX3312-1532 (rød)
CX3310-1530 (gul)
CX3314-1534 (blå)
**Strekkoder og fraktetiketter**
Referanseliste over støttet Shopify POS-maskinvare
Detaljhandelskomponent Modellnavn Modellnummer
Strekkodeetikett Dymo (1" x 1") liten etikett 30332
Strekkodeetikett Dymo (1" x 2 1/8") medium etikett 30336
Strekkodeetikett Dymo (1 1/8" x 3 1/2") stor etikett 30252
Strekkodeetikett Dymo Butterfly (ekstra liten) etikett 30299
Fraktetiketter DYMO® 4" x 6" fraktetiketter 1744907
Strekkodeetikett Zebra 1.188" x 0.844" etikett 10010037
Strekkodeetikett Zebra 1.25" x 1" etikett 10010038
Strekkodeetikett Zebra 2" x 1" etikett 10010039
Strekkodeetikett Zebra 2.25" x 0.75" etikett 10010040
Strekkodeetikett Zebra 3" x 1" etikett 10010043
Strekkodeetikett Zebra 2" x 2" etikett 10010044

30-dagers bytteordning

All maskinvare kjøpt fra Shopify, bortsett fra kortlesere, kommer med en 30-dagers returrett.

Pass på at du fyller ut riktig returskjema for ditt land ved retur av en vare:

Se enhetene på Shopify POS-nettverket ditt

Du kan se maskinvaren som finnes i nettverket ditt på Maskinvare-skjermen ved å trykke , og deretter trykke Administrer tilkoblet maskinvare.