Kvitteringsprintere

For å skrive ut papirkvitteringer, må butikkoppsettet ditt inneholde følgende elementer:

• Shopify POS på en kompatibel enhet
  • en støttet kvitteringsskriver

Støttede skrivermodeller

Støttede kvitteringsskrivermodeller er:

Tilgjengelige kvitteringsskrivermodeller per land:
Kvitteringsskriver Modellnummer Tilgjengelighet
Star Micronics Bluetooth-kvitteringsskriver Star TSP143IIIBI Belgia, Canada, Danmark, Finland, Tyskland, Irland, Nederland, Singapore, Spania, Storbritannia, USA
Star Micronics Wifi Kvitteringsskriver Star TSP143IIIW Belgia, Canada, Danmark, Finland, Tyskland, Irland, Nederland, Spania, Storbritannia, USA
Star Micronics kablet kvitteringsskriver Star TSP143IIILAN (39463110) Canada, Irland, Storbritannia, USA
Star Micronics LAN-kvitteringsskriver TSP143IVUE Canada, Irland, Storbritannia, USA
Epson OmniLink Bluetooth/LAN/USB-kvitteringsskriver TM-m30III Belgia, Canada, Danmark, Finland, Tyskland, Irland, Nederland, Spania, Storbritannia, USA
Epson-kvitteringsskriver TM-m30II Australia, Belgia, Canada, Danmark, Finland, Irland, Nederland, New Zealand, Singapore, Spania, Storbritannia, Tyskland, USA
Epson FP-81II RT-pakke FP-81II RT Italia
Star Micronics mC-Print3-kvitteringsskriver mCP31L Irland, Storbritannia
mCP31LB Irland, Storbritannia

Pass på modellnavnene

Hvis du kjøper en LAN-kvitteringsskriver, vil du kanskje legge merke til at navnet vises foran på skriveren som TSP100. Dette er ingen grunn til bekymring, da nummeret ikke er navnet på den individuelle modellen, men på hele modellserien av Star Micronics-skrivere.

Hvis du vil bekrefte det eksakte modellnummeret til skriveren du har, ser du etter en etikett som vanligvis er festet på undersiden av skriveren. Denne etiketten viser:

• modellserien (TSP100)
  • serienummeret
  • strømeffekten
  • modellnummer

Koble til skriverkablene

To kabler med litt ulike kontakter leveres sammen med et spesialtilpasset sett fra Shopify. Den ene kabelen kobler skriveren til kassaapparatet, og den andre kobler skriveren til ruteren din. Pass på at du bruker den riktige kabelen i hvert tilfelle.

Kvitteringsskriver til kontantskuff:

Shopify POS-kvitteringsskriver til kontantskuffkabel

Kvitteringsskriver til ruter:

Shopify POS-kvitteringsskriver til ruterkabel

Angi en skriver som standard for kvitteringsutskrifter

Når du kobler til en skriver, blir den automatisk angitt som standardskriver for utskrift av kvitteringer. Hvis standardskriveren er utilgjengelig, kan du ikke skrive ut en kvittering. Hvis du har mer enn én skriver, kan du endre standardskriveren fra Shopify POS.

Steg:

1. Fra Shopify POS trykker du på , og deretter Administrer tilkoblet maskinvare.

2. Under Kvitteringsskrivere trykker du på skriveren du vil angi som standard.

3. Aktiver alternativet Standard kvitteringsskriver:

Skriv ut en testkvittering

Etter at du har konfigurert kvitteringsskriveren, skrives det ut en kort diagnoserapport. Etter dette bør du skrive ut en testkvittering for å bekrefte at alt fungerer.

Steg:

1. Fra Shopify POS trykker du på , og deretter Administrer tilkoblet maskinvare.

2. Trykk på skriveren du vil teste.

3. Trykk på Test kvitteringsskriver.