Star Micronics TSP100USB kvitteringsskriver

Modellnummer: 39461110

Her kan du kjøpe Star Micronics TSP100USB kvitteringsskriver

Star Micronics TSP100USB kvitteringsskriver er ikke tilgjengelig fra Shopify maskinvareforretningen, men du kan kjøpe den direkte fra Barcodes Inc.

Kjøp skriverpapir

Alle typer termiske papirruller fungerer med skriveren gitt at:

• bredden er 3 1/8" (80 mm)
  • lengden ikke overstiger 230 fot (70 m).

Du finner en forklaring på hvordan du fyller inn papir i kvitteringsskriveren i veiledningen i maskinvarehåndboken til produsenten.

Installer Star Micronics TSP100USB kvitteringsskriver

TSP100USB kvitteringsskriveren kobler seg til nettverket med en USB-kabel.

Trinn:

1. Koble kvitteringsskriveren til Apg Vasario 320 Series-kontantskuffen med kabelen til kontantskuffen.

2. Konfigurer Apple AirPort Express før du fortsetter med installeringen av kvitteringsskriveren.

3. Koble kvitteringsskriveren til USB-porten på Apple AirPort. Dette gjør skriveren synlig i Shopify POS-appen.

Når du har koblet til skriveren, må du ikke glemme å:

Begrensninger ved bruk av Micronics TSP100USB-kvitteringsskriver

Shopify POS har et eksklusivt 1-til-1-forhold med Star Micronics TSP100USB kvitteringsskriver. Det betyr følgende:

• Du kan ikke koble mer enn én iPad til samme skriver.

• Shopify POS virker ikke med flere skrivere samtidig.