Maskinvaresett for Shopify POS

Hvis du bruker Shopify POS, kan du kjøpe et maskinvaresett for å få butikken din i gang. Et maskinvaresett samler sammen kompatible komponenter til en rabattert pris.

Shopify Retail Kit

Du kan bruke Shopify Retail Kit på alle Shopify-abonnementer.

Settet inkluderer Shopify-maskinvare som er utviklet for kreditt-transaksjoner i butikken din:

Du kan også kjøpe de individuelle komponentene fra Shopify-maskinvareforretningen i USA og Canada.

Installasjon og oppsett

Installasjonsinstruksjoner sendes med settet.

Vi tilbyr også installasjonsinstruksjoner for de individuelle maskinvarekomponentene.

Tilpasset sett

Settet inkluderer alt du trenger for å godta kontanter og kredittbetalinger og skrive ut kvitteringer:

Du kan også kjøpe de individuelle komponentene fra de originale selgerne eller forhandlerne.

Installasjon og oppsett

Installasjonsinstruksjoner sendes med settet. Du kan også laste ned en PDF-kopi.

Vi tilbyr også installasjonsinstruksjoner for de individuelle maskinvarekomponentene.

Alt-i-ett-pakke

Alt-i-ett-pakken er alt du trenger for et komplett butikkoppsett. Den inkluderer følgende maskinvare:

• mPOP kombinert kvitteringsskriver og kontantskuff med strekkodeskanner
  • iPad Air med LTE og stativ
  • Chip & Swipe-leser
  • kvitteringspapir

For å bruke All-in-one-pakken må du ha Shopify Payments aktivert på kontoen din.

Kontanttung pakke

Den kontanttunge pakken inkluderer en stor, sikker kontantskuff og er ideel for butikker som forventer et høyt antall kontantbetalinger. Den inkluderer følgende maskinvare:

• 13" kontantskuff
  • Bluetooth-kvitteringsskriver
  • iPad Air med en LTE-nettverksforbindelse og stativ
  • Chip & Swipe-leser
  • kvitteringspapir

For å bruke Cash-heavy-pakken må du ha Shopify-betalinger aktivert på kontoen din.

Kontantløs pakke

Den kontantløse pakken er best for butikker som kun godtar kredittkortbetalinger. Den inkluderer følgende maskinvare:

• iPad Air med LTE og stativ
  • Chip & Swipe-leser

For å bruke Cashless-pakken må du ha Shopify Payments aktivert på kontoen din.