Selge fysisk med Shopify POS Classic

Shopify POS-appen for iOS og Android er et utsalgssystem som kan brukes for å selge produkter til en person ansikt til ansikt.

Shopify POS-appen på en iPad, iPhone og Android-enhet

Du kan bruke de grunnleggende funksjonene i Shopify POS til å selge nesten overalt, inkludert markeder, messer og popup-butikker. Bruk Shopify POS til å opprette en handlekurv for hver kunde. Du kan også tilpasse handlekurven, for eksempel ved å legge til eller fjerne produkter eller legge til en rabatt. Når handlekurven er klar, kan du ta imot betaling med en rekke betalingsalternativer.

Shopify POS synkroniseres med Shopify for å holde oversikt over bestillinger og lagerbeholdning på tvers av de fysiske butikkene dine, nettbutikken og andre aktive salgskanaler. Du kan til og med se og administrere butikkens bestillinger fra appen.

For å skape en fullverdig butikkopplevelse kan du oppgradere til Shopify-abonnementet. Dette lar deg koble Shopify POS-appen din til ekstra detaljhandelsmaskinvare, for eksempel en strekkodeskanner eller en kasseskuff. Shopify-abonnementet har også funksjoner som hjelper deg å administrere butikken mer effektivt, som å tilordne personalet PIN-koder og registrere skift.