Selge fysisk med Shopify POS Classic

Shopify POS-appen for iOS og Android er et utsalgssystem som kan brukes for å selge produkter til en person ansikt til ansikt.

Shopify POS-appen på en iPad, iPhone og Android-enhet

Du kan bruke de grunnleggende funksjonene i Shopify POS til å selge nesten overalt, inkludert markeder, messer og popup-butikker. Bruk Shopify POS til å opprette en handlekurv for hver kunde. Du kan også tilpasse handlekurven, for eksempel ved å legge til eller fjerne produkter eller legge til en rabatt. Når handlekurven er klar, kan du ta imot betaling med en rekke betalingsalternativer.

Shopify POS synkroniseres med Shopify for å holde oversikt over bestillinger og lagerbeholdning på tvers av de fysiske butikkene dine, nettbutikken og andre aktive salgskanaler. Du kan til og med se og administrere butikkens bestillinger fra appen.

For å skape en fullverdig butikkopplevelse kan du oppgradere butikken din til Shopify-abonnementet. Dette lar deg koble Shopify POS-appen til ekstra maskinvare for detaljhandel, som en strekkodeskanner eller en kontantskuff. Shopify-abonnementet har også funksjoner som hjelper deg med å administrere butikken din mer effektivt, som å tilordne PIN-koder til personale og kasseskift.