Strekkodeprintere

Strekkodeetiketter kan brukes til å gjøre kasseprosessen og lagerbeholdningsstyring enklere i detaljhandelsbutikker. Du kan bruke en støttet etikettskriver til å skrive ut strekkodeetiketter til produktene dine. Skriveren må kobles til en datamaskin, og du må installere den tilhørende programvaren.

Støttede Dymo-skrivere

For å skrive ut strekkodeetiketter til Shopify-produktene dine, må du bruke en støttet skriver og tilhørende programvare. Shopify støtter følgende skrivere for strekkodeetiketter:

• Dymo LabelWriter 450
  • Dymo LabelWriter trådløs skriver

Etikettskriveren kobles til en datamaskin med en trådløs eller kablet tilkobling, avhengig av hvilken modell du velger. Skriveren må kobles til en datamaskin med den tilhørende programvaren installert, selv om du starter utskrifter fra mobilenheten din.

Koble skriveren din til en datamaskin

For å koble til skriveren, følger du hurtigstartveiledningen fra produsenten:

Programvarekrav for å skrive ut etiketter

For å skrive ut strekkodeetiketter, må du sette opp en av følgende:

Støttede størrelser for strekkodeetiketter for Dymo-skrivere

For å skrive ut strekkodeetiketter med noen av de kompatible skriverne, må du bruke originale Dymo-etiketter i en av følgende størrelser:

• Liten (1" x 1"), maksimalt 6-8 siffer
  • Medium (1" x 2 1/8"), maksimalt 22 siffer
  • Stor (1 1/8" x 2 1/8"), maksimalt 40 siffer
  • Butterfly/Barbell (3/8" x 3/4"), maksimalt 8 siffer (ikke tilgjengelig i Storbritannia)

Du har kanskje plass til færre tegn dersom du bruker bokstaver eller symboler, fordi noen av dem tar opp mer plass enn tall.

Legg til strekkoder til Shopify-produktene

Du kan legge til strekkoder til Shopify-produktene dine på følgende måter:

Feilsøking for Dymo-strekkodeskrivere

Hvis du har problemer med å skrive ut strekkodeetiketter, kan du prøve følgende steg:

1. Bruker du Dymo LabelWriter 450 eller Dymo LabelWriter Wireless Printer? Dette er de eneste strekkodeskriverne som støttes av Shopify.
  2. Er skriveren riktig tilkoblet? Sørg for at den er koblet til både et strømuttak og USB-inngangen til datamaskinen du skriver ut fra.
  3. Er du koblet til internett? Du kan ikke skrive ut etiketter til produktene dine hvis ikke datamaskinen din kan koble seg til Shopify.
  4. Bruker du kompatible strekkodeetiketter? Etikettene dine vil ikke skrives ut korrekt hvis du ikke bruker kompatible strekkodeetiketter, og velger den riktige etikettstørrelsen i strekkodemalen din.
  5. Har alle produktene og variantene du skriver ut etiketter for tilordnede strekkode-numre? Hvis det finnes noen produkter uten tilordnede strekkode-numre i Shopify, legger du til strekkodene før du skriver ut etikettene.
  6. Har skriveren stoppet? Sjekk statusen på etikettskriveren din, og sørg for at den ikke er pauset og at det ikke ligger noen utskriftsjobber i kø.
  7. Blir det skrevet ut blanke etiketter? Det kan hende du må rengjøre skriveren. Du finner instruksjoner for rengjøring av skriveren i brukermanualen fra produsenten.
  8. For Dymo LabelWriter trådløs skriver: ser du noen blinkende lys på siden av skriveren? Hvis ja, bruk produsentens feilsøkingsveiledning for å finne kilden til problemet.