Socket Mobile 1D-strekkodeskanner

Du må ha et Shopify-abonnement eller et høyere abonnement for å bruke denne programvaren.

Hvis du bruker Shopify POS for iPad og du har Shopify-abonnementet eller et høyere abonnement, kan du bruke strekkodeskannerne Socket Mobile S700 eller CHS 7Ci til å skanne både digitale og utskrevne 1D-strekkoder.

Shopify POS – Socket Mobile-strekkodeskanner

Socket Mobile S700 og CHS-7Ci er lette, bærbare strekkodeskannere som kan kobles trådløst til Shopify POS.

Hvem er 1D-strekkode-skanneren for?

Du bør bruke strekkodeskannerne Socket Mobile S700 eller CHS 7Ci 1D dersom du vil legge til produkter i Shopify POS-handlekurven raskt uten å bla gjennom katalogen din for å finne dem.

Skanneren kobler seg trådløst til Shopify POS med Bluetooth, slik at du kan bruke den på markeder, messer, pop-up-butikker eller en fysisk butikk. Det lades med den medfølgende ladekabelen eller ladeholderen, som begge må kobles til et strømuttak. Når det er fulladet, varer skannerens batteri i opptil 14 timer (omtrent 15 000 skanninger).

Kompatible enheter og modeller

Denne tabellen viser hvilke Socket Mobile 1D-skannere som er kompatible med Shopify POS:

Socket Mobile 1D-skannere som er kompatible med Shopify POS
Kompatible POS-enheter Kompatible Socket Mobile S700-varenummer Kompatible Socket Mobile CHS-7Ci-varenummer Må jeg ha et Shopify-abonnement eller et høyere abonnement?
iPad
  • CX3360 – 1682
  • CX3397 – 1855
  • CX2870 – 1409
  • CX2895 – 1508
  • CX2885 ‑1484
  • CX2883 – 1480
  • CX2887 – 1486
Ja

Her kan du kjøpe Socket Mobile 1D-strekkodeskanner

Du kan kjøpe Socket Mobile 1D-strekkodeskanneren fra følgende leverandører:

Leverandører for Socket Mobile 1D-strekkodeskanner
Område Forhandler
Canada Shopify maskinvareforretning
USA Shopify maskinvareforretning
Storbritannia Shopify maskinvareforretning
Irland Shopify maskinvareforretning
Europa SocketStore.eu
Japan SocketStore.jp

Sammenkoble og koble strekkodeskanneren til iPad-enheten din

1. Gå til iPad-innstillingene dine (ikke app-innstillingene), og sjekk at Bluetooth er slått på.

2. I Shopify POS-appen trykker du på Butikk og deretter på Maskinvare.

3. Slå på strekkodeskanneren ved å holde inne av/på-knappen til skanneren piper.

4. På iPad-enheten trykker du på Koble til strekkodeskanner:

Legg til en knapp for Bluetooth strekkodeskanneren

5. Når Sammenkoble og koble til skanneren-dialogboksen vises, trykker du på 1D-skanner og skanner strekkoden:

Sammenkoble og koble til skanner-dialogboks

Skanneren piper tre ganger, noe som indikerer at den er i iOS-modus og klar til å sammenkobles med iPad-enheten.

1. Trykk på Åpne enhetsliste.

2. For å sammenkoble og koble til strekkodeskanneren trykker du på den når den vises i Velg tilbehør-dialogboksen (du må kanskje vente en liten stund)

Når strekkodeskanneren er tilkoblet, ser du en melding på skjermen for Maskinvare-innstillinger, og Bluetooth-strekkodeskanneren vises som tilkoblet:

Maskinvareskjerm med tilkoblet strekkodeskanner

Hvis konfigureringen ikke er vellykket, opphever du sammenkoblingen til skanneren og prøver på nytt.

Så lenge skanneren er sammenkoblet med iPad-enheten, kobler den seg til automatisk når den befinner seg innen rekkevidde.

Sammenkoble med en annen iPad-enhet eller en annen Bluetooth-enhet

Du kan sammenkoble skanneren med en annen iPad- eller Bluetooth-enhet.

Steg:

1. Opphev sammenkoblingen med strekkodeskanneren.

2. Sammenkoble skanneren med en annen iPad-enhet eller les produsentens instruksjoner for å sammenkoble med en annen Bluetooth-enhet.

Opphev sammenkoblingen til strekkodeskanneren

Som standard prøver strekkodeskanneren å koble til den siste enheten den var koblet til. Hvis du vil bruke strekkodeskanneren med en annen Bluetooth-enhet, må du oppheve sammenkoblingen mellom skanneren og iPad-enheten først.

Steg:

1. Slå på strekkodeskanneren.

2. Trykk på og hold inne skanneknappen. Samtidig trykker du på og holder inne av/på-knappen. Når du hører tre pip, slipper du begge knappene. Strekkodeskanneren slår seg deretter av.

3. I Shopify POS trykker du på Butikk og deretter på Maskinvare.

4. Strekkodeskanneren vises som frakoblet. Dra den til venstre, og trykk deretter på Slett.

5. Gå til innstillingene for iPad-enheten din (ikke app-innstillingene).

6. Trykk på Bluetooth.

7. Under MINE ENHETER trykker du på -knappen ved siden av Socket-strekkodeskanneren:

Shopify POS – Bluetooth-innstillinger for strekkodeskanner

8. Trykk på Glem denne enheten.

9. Trykk på OK.

Feilsøk 1D-strekkodeskanneren

Hvis du har problemer med å skanne strekkoder med Shopify POS og strekkodeskannerne Socket Mobile S700 eller CHS 7Ci, kan du prøve disse feilsøkingstrinnene:

• Kontroller oppsettet til skanneren
  • Kontroller at skanneren og iPad-enheten er riktig sammenkoblet
  • Sjekk strekkodene til produktene dine
  • Prøver du å skanne i lagerbeholdningen med strekkodeskanneren?
  • Kompatible strekkodetyper
  • Tilbakestilling til fabrikkstandard

Kontroller oppsettet til skanneren

1. Bruker du riktig strekkode-skanner? De eneste 1D-strekkodeskannerne som Shopify POS støtter, er Socket Mobile S700 og CHS-7Ci.

2. Bruker du strekkodeskanneren med en iPad-enhet? Strekkodeskanneren fungerer ikke med Shopify POS for iPhone eller Android.

3. Har du et Shopify-abonnement eller et høyere abonnement for butikken du er logget på med? Butikken din må ha et Shopify-abonnementet eller et høyere abonnement for å kunne bruke ekstra maskinvare med Shopify POS.

4. Har skanneren nok strøm, og er den innen iPad-enhetens rekkevidde? Kontroller at skanneren er fulladet og innenfor rekkevidden (maksimum 100 meter).

5. Hvilken type strekkode skanner du? Denne skanneren fungerer bare med 1D-strekkoder. Sørg for at du bruker en kompatibel strekkodetype.

Kontroller at skanneren og iPad-enheten er riktig sammenkoblet

1. Vises strekkodeskanneren som Tilkoblet på Shopify POS-skjermen for Maskinvare-innstillinger når skanneren er slått på og innen rekkevidde? Hvis ikke går du til iPad-enhetens Bluetooth-innstillinger, trykker på Glem denne strekkodeskanneren og sammenkobler den med iPad-enheten igjen.

2. Vises skanneren i iPad-enhetens Bluetooth-innstillinger? Sørg for at Bluetooth er aktivert på iPad-enheten og at skanneren vises som tilkoblet.

3. Skannet du riktig strekkode i Shopify POS når du sammenkoblet skanneren og iPad-enheten? 1D-strekkoden setter strekkodeskanneren til iOS-modus for å fungere med iPad-enheten din. Hvis du ikke hørte tre pip da du skannet strekkoden, eller hvis du ved et uhell skannet 2D-strekkoden, er ikke skanneren i iOS-modus. Opphev sammenkoblingen mellom den og iPad-enheten, og sammenkoble dem på nytt. Se til at du skanner 1D-strekkoden i Shopify POS og at du hører tre pip før du går videre til neste trinn.

4. Var skanneren koblet sammen med en annen iPad-enhet? Skanneren kan bare kobles til én iPad-enhet om gangen. Opphev sammenkoblingen mellom skanneren og den andre iPad-enheten, og sammenkoble deretter skanneren og den nye iPad-enheten.

5. Har du en dårlig Bluetooth-tilkobling? Les Apples råd om reduksjon av Bluetooth-interferens.

Sjekk strekkodene til produktene dine

1. Gjenkjenner skanneren noen strekkoder? Prøv å skanne strekkoden til et nærliggende produkt som ikke er et av butikkens produkter. Hvis skanneren din er sammenkoblet på riktig måte, skal du kunne se feilmeldingen Ukjent strekkode i Shopify POS. Hvis du ser denne feilen, kan du fortsette med de neste trinnene. Hvis du ikke ser noen feilmelding, opphever du sammenkoblingen mellom skanneren og iPad-enheten og sammenkobler dem på nytt.

2. Er produktet synlig i Shopify POS? Hvis produktet er skjult på Shopify POS, fungerer ikke skanningen av strekkoden da appen ikke har lastet inn produktet. Hvis du ser feilen Ukjent strekkode, må du sjekke produktets tilgjengelighetsinnstillinger i Shopify-administrator.

3. Samsvarer strekkodenummeret på etiketten med produktets strekkodenummer i Shopify-administrator? Hvis det er ekstra nuller i begynnelsen eller slutten av tallet, må du slette disse og prøve på nytt.

Prøver du å skanne i lagerbeholdningen med strekkodeskanneren?

Du kan ikke skanne i lagerbeholdningen med Shopify POS. Strekkodeskanneren er for å raskt kunne legge til produkter i handlekurven før man kommer til kassen.

Kompatible strekkodetyper

Strekkodeskannerne Socket Mobile S700 og CHS 7Ci støtter følgende 1D-strekkodetyper:

• Bookland EAN
  • Kinesisk 2 av 5
  • Codabar (inkludert ISBT 128 bit-sammenkobling)
  • Kode 11, kode 128
  • Kode 39
  • Trioptic-kode 39
  • Kode 39 full ASCII
  • Kode 93
  • Diskret 2 av 5
  • GS1 DataBar (RSS)
  • GS1-128 (UCC-128/EAN-128)
  • ISBN
  • ISBT 128
  • Innfelt 2 av 5 (ITF-14)
  • MSI
  • Standard 2 av 5
  • Telepen
  • UPC/EAN (UPC-A, UPC-E, UPC-E1, EAN-13, EAN-8, UCC/EAN-128)
  • VIN

Tilbakestilling til fabrikkstandard

Hvis feilsøkingstrinnene ikke fungerer, og du fortsatt har problemer med strekkodeskannerne Socket Mobile S700 eller CHS 7Qi, kan du prøve å tilbakestille skanneren til fabrikkstandard.

Steg:

1. Sørg for at skanneren og iPad-enheten ikke er sammenkoblet.

2. Slå på strekkodeskanneren igjen.

3. Skann strekkoden for tilbakestilling til fabrikkstandard fra produsentens bruksanvisning:

- Socket Mobile S700. - Socket Mobile CHS-7Ci

1. Sammenkoble skanneren og iPad-enheten igjen.