Swipe (30 pin)-kortleser

Shopify POS – 30-pinners kortleser

Kompatible enheter og betalingsleverandører

For å bruke Swipe-kortleseren (30-pinners) må du ha aktivert en Shopify Payments- eller en POS-støttet betalingsleverandør.

POS-enheten din må være koblet til Internett for å bruke Swipe-kortleseren (30-pinners). Uansett hvor du selger, må du kontrollere at enheten din kan koble seg til Internett under transaksjoner via enten Wi-Fi eller enhetens mobildata.

Følgende tabell viser hvilke enheter og betalingsleverandører som er kompatible med Swipe-kortleseren (30-pinners):

Enheter og betalingsleverandører som er kompatible med Swipe-kortleseren (30-pinners)
Enhet Støttede betalingsleverandører Må butikken min ha Shopify-abonnementet eller høyere?
  • iPad 2/3
  • iPhone 4/4S
Shopify Payments (USA og Canada) Nei
Authorize.net (USA og Canada) Ja
First Data Payeezy (USA) Ja

Kortbetalingsautomaten for Swipe (30-pinners) er ikke kompatibel med Android-enheter. Hvis du har en Android-enhet, kan du bruke Swipe-kortleser (lydkontakt) eller en ekstern betalingsterminal.

Installer Swipe-kortleser (30-pinners)

For å installere Swipe-kortleseren (30-pinners) må du koble kontakten i iPad eller iPhone. Du kan bruke plastadapterne som følger med leseren, for å sikre at den er sikker.

Kortleseren har en direkte mikro-USB-inngang, slik at iPhone- eller iPad-enheten din kan være tilkoblet strømtilførsel. Vi leverer en mikro-USB-kabel med kortleseren til dette formålet.

Slik sveiper du kort

Sveip kredittkortet på tvers av kortleseren med kortets magnetiske stripe vendt bort fra deg:

Feilsøking

Hvis kortleseren din ikke fungerer, må du gå gjennom følgende trinn med en testbestilling på 1 dollar for en hurtigsalgsvare (du kan refundere bestillingen senere):

Steg:

1. Sjekk at du har en Internett-forbindelse. Shopify POS må være tilkoblet Internett via Wi-Fi eller enhetens mobildata for å kunne behandle betalinger. Hvis ikke du kan koble til Internett, kan du ikke behandle kortbetalinger.

2. Bruker du en kompatibel betalingsleverandør og valuta? Du kan bare bruke Swipe-kortleser (30 pinners) hvis

- butikken din er i USA eller Canada - du bruker en kompatibel betalingsleverandør - butikkens valuta er amerikanske eller kanadiske dollar

Hvis et av disse kravene ikke er tilfelle, kan du fremdeles ta kredittkortbetalinger med en ekstern betalingsterminal.

1. Husk å trykke på Kreditt på innbetalingsskjermen. Alternativet for bruk av en ekstern terminal er kun tilgjengelig hvis du benytter en ekstern betalingsterminal i stedet for en Shopify-kompatibel kortleser.

2. Kontroller at leseren er riktig koblet til POS-enheten din, og at enhetens etui ikke er i veien.

3. Pass på at du sveiper kortet på riktig måte, med magnetstripen vendt bort fra deg.

4. Etter å ha trykk på Kreditt på betalingsskjermen, kobler du fra kortleseren og kobler den deretter til POS-enheten på nytt. Sjekk at du ser varselet Kortleseren er tilkoblet.

5. Prøv å angi kredittkortinformasjonen manuelt. Hvis dette fungerer, er det et problem med kortleseren.

6. Hvis den manuelle oppføringen ikke fungerer, må du tvunge avslutning av Shopify POS-appen, slå av enheten og koble fra kortleseren. Slå på enheten igjen, åpne Shopify POS, koble til kortleseren og prøv en annen testbestilling.

Hvis kortleseren fortsatt ikke fungerer, kan du se under produsentens installerings- og bruksanvisning. Du kan også oppgradere til en kompatibel kortleser.