Swipe (audio-jack)-kortleser

Kun tilgjengelig fra Shopify

Swipe-kortleseren (lydkontakt) er en lett og rimelig løsning for butikker som ofte er mobile.

Shopify POS – kortleser med lydkontakt

Kortleseren kobles til lydkontakten på en iPhone-, iPad- eller Android-enhet. Hvis du bruker en iOS-enhet, kan du deaktivere kortleseren fra de generelle innstillingene for å få tilgang til lydkontakten for musikkavspilling.

Hvem er denne kortleseren for?

Swipe-kortleseren (lydkontakt) er lett og rimelig, noe som gjør det til et godt alternativ for forhandlere som nettopp har begynt å ta kredittkortbetalinger. Kortleseren kobles til lydkontakten på POS-enheten og har ingen ledninger, så den er ideell for bruk på messer, markeder eller pop-up-butikker.

Kompatible enheter og betalingsleverandører

Følgende tabell viser hvilke enheter og betalingsleverandører som er kompatible med Swipe-kortleseren (lydkontakt).

Enheter og betalingsleverandører som er kompatible med Swipe-kortleseren (lydkontakt)
Enhet Støttede betalingsleverandører Må jeg ha et Shopify-abonnement eller høyere?
  • iPad
  • iPhone
  • En Android-enhet med innebygd mikrofon og lydkontakt
Shopify Payments (USA og Canada) Nei
Authorize.net (USA og Canada) Ja
First Data Payeezy (USA) Ja
Shopify Payments (USA og Canada) Nei

Her kan du kjøpe Swipe-kortleseren (lydkontakt)

Swipe-kortleseren (lydkontakt) er bare tilgjengelig fra Shopifys maskinvareforretning i Canada.

Installer Swipe-kortleseren (lydkontakt)

Du kan installere Swipe-kortleseren (lydkontakt) med noen få enkle trinn.

Steg:

Slik sveiper du kort

Sveip kredittkortet på tvers av kortleseren med kortets magnetiske stripe mot deg:

Shopify POS – kortleser med lydkontakt

Feilsøking av kortleseren

Hvis du har problemer med å bruke Swipe-kortleseren (lydkontakt), kan du prøve disse feilsøkingstrinnene.

1. Ser du en Sveipingen lyktes ikke-feilmelding?

2. Er du koblet til internett?

3. Bruker du en kompatibel betalingsleverandør og valuta?

4. Trykker du på Kreditt i kassen?

5. Ligger POS-enheten din i et etui?

6. Brukes enheten din til å spille musikk?

7. Har Shopify POS tilgang til enhetens mikrofon

8. Er volumet på enheten din satt på maksimum?

9. Har du deaktivert alternativet Bruk lydkontakt for kortleser (kun IOS)?

10. Kan du ta imot en kredittbetaling med et annet kort?

11. Kan du behandle betalingen ved å angi kredittkortinformasjonen manuelt?

1. Ser du en Sveipingen lyktes ikke-feilmelding?

Hvis du ser en Sveipingen lyktes ikke-feilmelding når du sveiper et kort, må du sørge for at du sveiper kortet på riktig måte.

2. Er du koblet til internett?

For å behandle betalinger må Shopify POS koble til Internett gjennom Wi-Fi eller enhetens mobildata. Hvis ikke du kan koble til Internett, kan du ikke behandle kortbetalinger.

3. Bruker du en kompatibel betalingsleverandør og valuta?

Du kan bare bruke Swipe-kortleseren (lydkontakt) hvis

• butikken din er i USA eller Canada
  • du bruker en kompatibel betalingsleverandør
  • butikkens valuta er amerikanske eller canadiske dollar

Hvis et av disse kravene ikke er tilfelle, kan du fremdeles ta kredittkortbetalinger med en ekstern betalingsterminal.

4. Trykker du på Kreditt i kassen?

For å godta betaling med Swipe-kortleseren (lydkontakt) trykker du på Kreditt på betalingsskjermen. Du bør bare trykke på Ekstern terminal hvis du bruker en ekstern betalingsterminal i stedet for en kortleser som er kompatibel med Shopify.

5. Ligger POS-enheten din i et etui?

Noen tilfeller forhindrer at Swipe-kortleseren (lydkontakt) passer ordentlig i enhetens lydkontakt. Hvis enheten din ligger i et etui, må du fjerne enheten din fra etuiet, koble til kortleseren og prøve å behandle betalingen på nytt.

6. Brukes enheten din til å spille musikk?

Swipe-kortleseren (lydkontakt) bruker enhetens lydrammeverk. Derfor kan du ikke bruke POS-enheten din til å spille musikk og godta kredittkortbetalinger samtidig. Hvis du vil ta imot en kortbetaling, må du koble POS-enheten fra alle Bluetooth-høyttalere, kontrollere at enheten har mikrofontillatelser og deretter prøve å behandle betalingen på nytt.

7. Har Shopify POS tillatelse til å bruke enhetens mikrofon?

Shopify POS må ha tillatelse til å bruke enhetens mikrofon for å bruke Swipe-kortleseren (lydkontakt) til å ta kredittbetalinger. Hvis du ikke har gitt appen tillatelse, kan du gå inn i enhetsinnstillingene og gi tillatelse der.

Steg:

8. Er volumet på enheten din satt på maksimum?

Shopify POS gjenkjenner ikke Swipe-kortleseren (lydkontakt) med mindre enheten din ikke er dempet og volumet er satt til maksimum. Koble fra kortleseren, sørg for at enheten din ikke er dempet og volumet er på maksimum, og koble deretter til kortleseren og prøv å ta betalt igjen.

9. Har du deaktivert alternativet for automatisk gjenkjenning av Swipe-kortleser (kun IOS)?

Du har kanskje deaktivert innstillingen for automatisk gjenkjenning av Swipe-kortleser i Shopify POS, for eksempel hvis du ønsker å bruke enheten til å spille musikk. Du må aktivere innstillingen for automatisk gjenkjenning av Swipe-kortleser.

Steg:

1. Fra Shopify POS trykker du på Butikk og deretter Maskinvare.

2. Aktiver Automatisk gjenkjenning av Swipe-kortleser.

10. Kan du ta imot en kortbetaling med et annet kort?

Prøv å ta imot en kortbetaling med et annet kredittkort. Hvis betalingen er vellykket, er det et problem med kundens kredittkort.

11. Kan du behandle betalingen ved å angi kredittkortinformasjonen manuelt?

Prøv å ta kortbetalingen ved å legge inn kortinformasjonen manuelt. Hvis betalingen er vellykket, er det et problem med kortleseren.