Kundevisningsapp

Customer View-appen lar deg bruke en Android-enheten som en kundesentrert skjerm for Shopify POS. I kassen vil kundevisningen vise følgende informasjon om kundens handlekurv:

• navn, antall og prisen på hvert enkelt produkt
  • kundenavn og e-post (valgfritt)
  • rabatter
  • avgifter
  • kjøpets totalsum og subtotal
  • kjøpskvittering
  • tipssum (hvis du aktiverer tips)

Shopify POS - Customer View-appen

Når betalingen er fullført, kan kunden velge å motta kvitteringen på tekstmelding eller e-post, eller å få den skrevet ut (kun på iPad).

Android-enheten som kjører Customer View-appen kobles til Shopify POS-enheten din via det trådløse nettverket ditt. Sørg for at begge enheter er koblet til det samme trådløse nettverket og wifi-båndet (2,4 GHz eller 5GHz).

Enhetskrav

Android-enheten din må oppfylle følgende krav:

• Android-versjon 5.0 eller høyere
  • 7 til 8-tommers nettbrett
  • Ha tilgang til Google Play-butikken.

Koble sammen Shopify POS og Customer View

Du må koble sammen Shopify POS-enheten og Customer View-enheten hver gang du starter en av enhetene på nytt.

Steg:

1. I Shopify POS trykker du Butikk > Maskinvare.

2. Trykk Koble til Customer View for å vise QR-koden for sammenkobling.

3. I Customer View, trykker du Par med POS.

4. Skann QR-koden på Shopify POS-enheten. Tilkoblet vises i begge apper når paringen er fullført.

5. I kundevisningen trykker du Fest app hvis du vil unngå at kunder kan lukke Customer View-appen. Hold tilbake- og oversikt-knappene på Android-enheten din for å avfeste Customer View-appen.

Tilpass Customer View-appen

Du kan tilpasse Customer View-appen fra Shopify POS.

• Velg meldingen som vises i kundevisningen når det ikke er noen pågående transaksjon.

Du kan velge å vise en standard velkomstmelding, eller en tilpasset melding. Standardmeldingen er «Velkommen til» fulgt av ditt butikknavn. Et eksempel på en tilpasset melding kan være «Vintersalg med 40% rabatt».

• Aktiver eller deaktiver innsamling av e-postadresser.

Når innsamling av e-postadresser er aktivert, vil kundene se et alternativ for å melde seg på nyhetsbrevet når den tilpassede meldingen eller velkomstmeldingen vises.

Steg:

1. I Shopify POS trykker du Butikk > Maskinvare.

2. Trykk på Customer View.

3. Valgfritt: Trykk på Tilpasset melding og skriv inn en tilpasset melding.

4. Valgfritt: Aktiver innsamling av e-postadresser

Frakoble Customer View fra Shopify POS

Du kan når som helst frakoble Customer View fra Shopify POS.

Steg:

1. I Shopify POS trykker du Butikk > Maskinvare.

2. Trykk på Customer View.

3. Trykk på Frakoble enhet.

Bruke Customer View-appen

Når Customer View-appen er paret med Shopify POS, viser den utsjekkingsinformasjon for alle bestillinger som behandles med en parede Shopify POS-enheten. Hvis du aktiverer tips, kan kunden velge en tipssum i kundevisningen. Når transaksjonen er fullført, velger kunden hvordan de ønsker å motta kvittering:

• e-post
  • tekst
  • skrevet ut (kun iPad)
  • ingen kvittering

Feilsøking

Hvis du opplever tilkoblingsproblemer mellom Shopify POS og Customer View-appen, prøv de følgende stegene.

Steg:

1. Lukk Shopify POS og Customer View-appen.

2. Åpne Shopify POS og gå til Butikk > Maskinvare.

3. Hvis Customer View-appen fortsatt er oppført som tilkoblet, trykker du - ved siden av Customer View for å frakoble den.

4. Hvis Customer View-appen kobler seg av det trådløse nettverket, slår du av strømsparingsmodus.

5. Åpne Customer View-appen og par den med Shopify POS.