Maskinvaresett for Shopify POS

Hvis du bruker Shopify POS, kan du kjøpe et maskinvaresett for å få butikken din i gang. Et maskinvaresett samler sammen kompatible komponenter til en rabattert pris.

Shopify Retail Kit

Du kan bruke Shopify Retail Kit med alle Shopify-abonnementer.

Settet inkluderer Shopify-maskinvare som er utviklet for kreditt-transaksjoner i butikken din:

Du kan også kjøpe de individuelle komponentene fra Shopify-maskinvareforretningen i USA.

Installasjon og oppsett

Installasjonsinstruksjoner sendes med settet.

Vi tilbyr også installasjonsinstruksjoner for de individuelle maskinvarekomponentene.

Tilpasset sett

Du kan bruke tilpasset sett hvis du har Shopify-abonnement eller høyere.

Settet inkluderer alt du trenger for å godta kontanter og kredittbetalinger og skrive ut kvitteringer:

Du kan også kjøpe de individuelle komponentene fra de originale selgerne eller forhandlerne.

Installasjon og oppsett

Installasjonsinstruksjoner sendes med settet. Du kan også laste ned en PDF-kopi.

Vi tilbyr også installasjonsinstruksjoner for de individuelle maskinvarekomponentene.

Alt-i-ett-pakke

Alt-i-ett-pakken er alt du trenger for et komplett butikkoppsett. Den inkluderer følgende maskinvare:

• mPOP kombinert kvitteringsskriver og kontantskuff med strekkodeskanner
  • iPad Air med LTE og stativ
  • Chip & Swipe-leser
  • Kvitteringspapir

Hvis du vil bruke All-in-one-pakken, må du ha Shopify Payments aktivert på kontoen din, og være på Shopify-abonnementet eller høyere.

Kontanttung pakke

Den kontanttunge pakken inkluderer en stor, sikker kontantskuff og er ideel for butikker som forventer et høyt antall kontantbetalinger. Den inkluderer følgende maskinvare:

• 13" kontantskuff
  • Bluetooth-kvitteringsskriver
  • iPad Air med en LTE-nettverksforbindelse og stativ
  • Chip & Swipe-leser
  • Kvitteringspapir

For å bruke Cash-Heavy-pakken må du ha Shopify Payments aktivert på kontoen din, og være på Shopify-abonnementet eller høyere.

Kontantløs pakke

Den kontantløse pakken er best for butikker som kun godtar kredittkortbetalinger. Den inkluderer følgende maskinvare:

• iPad Air med LTE og stativ
  • Chip & Swipe-leser

For å bruke Cashless-pakken må du ha Shopify Payments aktivert på kontoen din.