POS-innebygde apper

Du kan legge til nye funksjoner i Shopify POS ved å installere innebygde apper. Disse appene kjører i Shopify POS og lar deg tilpasse betalingen i butikken på forskjellige måter:

• effektivisere kjøp ved å legge til kombinasjoner eller pakker med et enkelt trykk
  • tilby sofistikerte salg (som «kjøp en, få en gratis», gratis gaver og tidsbestemte rabatter), engrospriser og andre kampanjer i butikken
  • legge til nye betalingsmåter, lojalitetsprogrammer og egendefinert kvitteringsutskrift i kassen

De fleste POS-integrerte apper kjører bare i Shopify POS. De påvirker ikke transaksjoner i nettbutikken eller gjennom andre aktive salgskanaler.

Installer POS-innebygde apper

Du finner alle tilgjengelige POS-integrerte apper i Shopify App Store fra siden Fungerer med Shopify POS-samlingen.

Steg:

1. Klikk på Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk på Shopify App Store, og søk etter typen app du leter etter.

3. Klikk på Filtrer, og velg deretter Fungerer med Shopify POS.

4. Når du finner en app du vil installere, klikker du på Legg til app for å installere den.

Du kan se installerte POS-integrerte apper ved å trykke på > Innstillinger > Alle apper i Shopify POS.

Få tilgang til integrerte apper i Shopify POS

Du finner alle apper, inkludert de som brukes etter at en transaksjon er fullført (som kvitteringsutskrifter), ved å trykke på > Innstillinger > Alle apper.

For å få tilgang til de mest brukte appene fra Hjem-skjermen, kan du legge til appene som felter i smart-rutenettet. Hvis appen har mer enn én funksjon, kan du velge hvilken funksjon som skal knyttes til feltet.

Apper du legger til i smart-rutenettet kan åpnes fra handlekurven. De fleste apper svarer automatisk på det som er lagt i handlekurven så smart-rutenettet lar deg sjekke dem raskt. Apper i smart-rutenettet kan også vise relevant informasjon som personalet kan bruke når de selger. Eksempler på dette inkluderer lojalitetspoeng med lojalitetsapper, eller rabatter med rabattapper.

Noen apper for produktanbefalinger kan også vises som knapper på kundedetalj- eller produktdetaljsidene. Apper for produktanbefalinger bruker nettbaserte og fysiske bestillingsdata til å gi produktanbefalinger basert på kundens profil eller relatert produktinformasjon.

Rediger innstillingene for en integrert app

For å vise eller endre innstillingene til de POS-innbygde appene du har installert:

1. Fra Shopify POS trykker du på > Innstillinger > Alle apper.
  2. Trykk på ikonet til en tilgjengelig app for å lese en beskrivelse av hva den gjør eller endre appens innstillinger.

Vanlige spørsmål

Kan alle personalmedlemmer bruke POS-integrerte apper?
Ja. Alle personalmedlemmer med tilgang til Shopify POS kan bruke tilgjengelige integrerte apper.

Hvordan sletter jeg POS-innebygde apper?
Du kan slette innebygde apper fra Apper-siden i Shopify-administrator.

Blir jeg belastet for bruk av POS-innebygde apper? Hvordan faktureres jeg?
Som med alle appene i Shopify App Store, er noen av de POS-innebygde appene gratis, og andre er ikke det. Sjekk Shopify App Store-oppføringen for hver app du installerer for å se om det er noen kostnader knyttet til den.