POS-innebygde apper

Du kan legge til nye funksjoner i Shopify POS ved å installere POS-innebygde apper. Disse appene kjører i Shopify POS og lar deg tilpasse betalingen i butikken på forskjellige måter:

• effektivisere kjøp ved å legge til kombinasjoner eller pakker med et enkelt trykk

• tilby sofistikerte salg (som «kjøp en, få en gratis», gratis gaver og tidsbestemte rabatter), engrospriser og andre kampanjer i butikken

• legge til nye betalingsmåter, lojalitetsprogrammer og egendefinert kvitteringsutskrift i kassen

De fleste POS-innebygde apper kjører kun i Shopify POS – de påvirker ikke transaksjoner gjennom nettbutikken din eller gjennom andre aktive salgskanaler.

Installer POS-innebygde apper

Tilgjengelige POS-innebygde apper vises i Shopify App Store i POS-samlingen. Du kan bare installere dem gjennom Shopify-administratoren – du kan ikke installere innebygde apper direkte fra Shopify POS-appen (men du kan fra Shopify-administratoren i enhetens nettleser).

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Apper.

2. Klikk på besøk Shopify App Store.

3. Fra Shopify App Store klikker du på Samlinger og deretter velger du Fungerer med Shopify POS.

4. Når du finner en app du vil installere, klikker du på Legg til app for å installere den.

Etter du har installert en POS-innebygd app, vises den på Apper-siden i Shopify-administratoren og på Apper-skjermen i Shopify POS-appen.

Bruk innebygde apper i Shopify POS

Etter du har installert POS-innebygde apper, kan du starte dem på forskjellige punkter i betalingsprosessen:

Vanlige spørsmål

Kan alle medarbeiderne bruke POS-innebygde apper?
Ja. Alle medarbeidere som har tilgang til Shopify POS kan bruke tilgjengelige innebygde apper.

Hvordan kan jeg slette POS-innebygde apper?
Du kan slette innebygde apper fra Apper -siden i Shopify-administratoren.

Blir jeg belastet for bruk av POS-innebygde apper? Hvordan faktureres jeg?
Som med alle appene i Shopify App Store, er noen av de POS-innebygde appene gratis, og andre er ikke det. Sjekk Shopify App Store-oppføringen for hver app du installerer for å se om det er noen kostnader knyttet til den.