Lås iPad-skjermen automatisk

Hvis du bruker Shopify POS med et Shopify-abonnement eller høyere, kan du angi at iPad-en skal låses etter en periode med inaktivitet, eller når et salg avsluttes. Du eller andre medarbeidere må angi en firesifret PIN-kode for å låse opp skjermen.

Steg:

1. Fra Shopify-salgsstedet, trykker du på Butikk og deretter Innstillinger.

2. Trykk på Lås skjermen automatisk.

3. Gjør enten én eller begge av følgende:

- Trykk på et tidsalternativ for å låse skjermen etter en periode med inaktivitet. - Aktiver alternativet for automatisk låsing etter salg ved å trykke på veksleknappen for å låse skjermen når et salg er fullført.

1. Trykk på venstrepilen for å gå tilbake til Generelle innstillinger-skjermen.