Kvitteringer for fysiske utsalgssteder

Skjermbildet Betalingen var vellykket vises etter at du har tatt betalt for en bestilling. Fra Betalingen var vellykket-skjermbildet har du noen alternativer:

Alternativer for salgskvitteringer for POS
Å sende en kvittering på e-post til kunden Trykk på E-postkvittering for å skrive inn en e-postadresse, og trykk deretter Send.
For å sende en SMS-kvittering Trykk SMS-kvittering for å skrive inn et telefonnummer, inkludert eventuelt retningsnummer, og trykk Send.
For å skrive ut en kvittering Trykk Skriv ut kvittering. Dette alternativet er kun tilgjengelig hvis du bruker Shopify POS for iPad, butikken din har Shopify-abonnementet eller høyere, og du har en tilkoblet kvitteringsskriver.
For å returnere til skjermen med produkter og handlekurv Trykk på Ferdig.

Skriv ut kvitteringer automatisk

Hvis du bruker Shopify POS på Shopify-abonnementet eller høyere og du har en kvitteringsskriver installert, kan du aktivere automatiske kvitteringsutskrifter. Standardskriveren for kvitteringer må være tilgjengelig og ikke avkoblet for at automatiske kvitteringsutskrifter skal fungere. Du kan sette opp en standardskriver for kvitteringer og velge en hvilken som helst skriver du har installert.

Steg:

1. Fra Shopify-salgsstedet, trykker du på Butikk og deretter Innstillinger.

2. I Kvitteringsinnstillinger-seksjonen, aktiverer du alternativet Skriv alltid ut kvitteringer:

Alternativ for å alltid skrive ut kvittering — Shopify POS for iPad

Skriv ut en kvittering på nytt

Du kan skrive ut en kvittering på nytt fra bestillingsskjermbildet.

Steg:

1. Fra Shopify POS trykker du Bestillinger.

2. Trykk på bestillingen du ønsker å skrive ut en kvittering for.

3. Trykk på Kvittering, og trykk deretter på Skriv ut kvittering.

Skriv ut gavekvittering

Du kan skrive ut en gavekvittering fra Bestillinger-skjermbildet i Shopify POS. Gavekvitteringen vil ikke inneholde prisene på produktene dine.

Steg:

1. Fra Bestillinger-skjermbildet trykker du på bestillingen du vil se.

2. Trykk på Skriv ut gavekvittering.