Tilpasser Shopify POS-kvitteringene

Hvis du bruker Shopify POS for iPad med Shopify-abonnement eller høyere, kan du tilpasse den grunnleggende malen for de utskrevne kvitteringene fra innstillingene for Shopify POS-appen. Du kan ikke redigere transaksjonsinformasjonen på utskrevne kvitteringer.

Hvis du har personale med POS-PIN-koder, kan du fjerne tilgangen deres til innstillingene for kvitteringstilpasning ved å aktivere alternativet Begrensede tillatelser fra skjermbildet for innstillinger av Personale.

Legg til butikklogoen på kvitteringen din

Du kan laste opp et hvilket som helst bilde (vanligvis logoen din) som du vil vise på kvitteringene dine. Logoen du laster opp kommer til å erstatte butikknavnet på kvitteringen.

Hvis du bruker Shopify POS på flere iPader, må du laste opp logoen på hver av dem.

Sørg for at bildet du bruker oppfyller disse grunnleggende kravene:

• JPG- eller PNG-format
  • svart-hvitt (du kan bruke farger, men utskriftskvaliteten kan bli redusert)
  • 400 piksler bred og 200 piksler høy

Steg:

1. Fra Shopify-salgsstedet, trykker du på Butikk og deretter Innstillinger.

2. Trykk på Tilpass kvitteringer.

3. På skjermen Tilpass utskrevet kvittering trykker du på Trykk for å laste opp:

Trykk for å laste opp-knapp – Shopify POS for iPad

4. Velg bildet du vil laste opp.

Rediger overskriften og bunnteksten til kvitteringene dine

Du kan inkludere en melding til kunder i overskriften eller bunnteksten på kvitteringene.

Steg:

1. Fra Shopify-salgsstedet, trykker du på Butikk og deretter Innstillinger.

2. Trykk på Tilpass kvitteringer.

3. På skjermen Tilpass utskrevet kvittering trykker du enten på Overskrifttekst eller på Bunntekst:

Knapper til topptekst og bunntekst – Shopify POS for iPad

4. Angi den egendefinerte teksten og trykk deretter på Ferdig.

Inkluder bestillingsmerknader på kvitteringene dine

Som standard er bestillingsmerknader kun for intern bruk. Hvis du vil dele bestillingsmerknader med kunder, kan du inkludere bestillingsmerknader på utskrevne kvitteringer.

Steg:

1. Fra Shopify-salgsstedet, trykker du på Butikk og deretter Innstillinger.

2. Trykk på Tilpass kvitteringer.

3. På skjermen Tilpass utskrevet kvittering aktiverer du alternativet Vis bestillingsmerknad.

Inkluder kundeinformasjon på kvitteringene dine

Du kan inkludere en kundes informasjon på kvitteringen deres.

Steg:

1. Fra Shopify-salgsstedet, trykker du på Butikk og deretter Innstillinger.

2. Trykk på Tilpass kvitteringer.

3. På skjermen Tilpass utskrevet kvittering aktiverer du alternativet Vis kundeinformasjon.

Skriv ut butikkstedet på kvitteringene dine

Du kan skrive ut iPadens tilordnede plassering på kvitteringene dine.

Steg:

1. Fra Shopify-salgsstedet, trykker du på Butikk og deretter Innstillinger.

2. Trykk på Tilpass kvitteringer.

3. På skjermen Tilpass utskrevet kvittering aktiverer du alternativet Vis butikksted.

Inkluder bestillingsstrekkoder på kvitteringene dine

Du kan skanne strekkoden til en kvittering med en strekkodeskanner (kun 2D-versjon) eller kameraet til iPaden for å åpne den samsvarende bestillingen i Shopify POS.

Steg:

1. Fra Shopify-salgsstedet, trykker du på Butikk og deretter Innstillinger.

2. Trykk på Tilpass kvitteringer.

3. På skjermen Tilpass utskrevet kvittering aktiverer du alternativet Vis strekkode.