Angi personaltillatelser for Shopify POS

Medarbeidere som opprettes i Shopify-administratoren kan bare logge på Shopify POS med sin egen påloggingsinformasjon hvis de har de nødvendige tillatelsene. Hvis du er butikkeieren, eller har en konto med full administratortilgang, kan du se og endre kontotillatelsene for medarbeiderne på innstillingssiden for Abonnement og tillatelser eller Konto i Shopify-administratoren.

Nødvendige personaltillatelser for iPad og iPhone

Shopify-medarbeidere som opprettes i Shopify-administratoren trenger full tilgang for å logge på Shopify POS for iPad og iPhone. For å finne ut mer om hvordan du endrer tillatelser for medarbeidere, kan du se Personaltillatelser.

Nødvendige personaltillatelser for Android

Shopify-medarbeidere som er opprettet i Shopify-administratoren trenger de nødvendige minimumstillatelsene til å bruke kontoen i Shopify-administratoren for å logge på Shopify POS for Android. Medarbeideren må ha minst følgende tillatelser:

• Startside
  • Bestillinger
  • Bestillingsutkast
  • Produkter
  • Kunder
  • Innstillinger
  • Steder

For å finne ut mer om hvordan du endrer tillatelser for medarbeiderne, kan du se Personaltillatelser.