Angi personaltillatelser for Shopify POS

Personalmedlemmer som opprettes i Shopify-administrator kan bare logge inn på Shopify POS med sin egen påloggingsinformasjon hvis de har de nødvendige tillatelsene. For å gi personalmedlemmer tilgang til Shopify POS går du til siden Innstillinger > Abonnement og tillatelser i Shopify-administrator, og velger Gi Point of Sale-tilgang til dette personalmedlemmet.

Shopify-personale som opprettes i Shopify-administrator trenger påloggingskravene for Shopify POS for å logge inn på Shopify POS. Hvis personalet ikke har alle de nødvendige tillatelsene, kan de bare bruke en PIN-kode til å logge inn etter at et personale som har de nødvendige tillatelsene først har logget inn.

Hvis du er butikkeier, eller har Administrer innstillinger-tillatelsen, kan du endre personaltillatelser i Shopify-administrator.