Shopify for butikk

Hvis butikken din har Shopify-abonnementet eller høyere kan du bruke ekstra maskinvare med Shopify POS for å skape en fullverdig detaljhandelsopplevelse. Du kan bruke en strekkodeskriver til å skrive ut strekkoder for produktene dine, og legge til produkter i handlekurven ved å skanne strekkoden med en strekkodeskanner. Du kan også bruke en kvitteringsskriver til å skrive ut kvitteringer og gavekvitteringer.

Med Shopify-abonnementet eller høyere får du også funksjoner som hjelper deg å administrere butikken din, for eksempel kasseskift, kontantsporing, ansatt-PIN-koder og lagrede handlekurver.

Shopify POS-abonnementer

Detaljhandelsfunksjonene som leveres av Shopify-abonnementet eller høyere er ment for å hjelpe deg med å skape en fullverdig detaljhandelsopplevelse, så de fleste funksjonene fungerer kun med Shopify POS for iPad. Hvis du bruker Shopify POS for iPhone eller Android, kan du oppgradere til Shopify-abonnementet eller høyere for å bruke en Sveip-kortleser med en støttet tredjeparts-gateway.

I Shopify POS for iPad gir Shopify-abonnementet eller høyere deg følgende tilleggsfunksjoner:

Shopifys POS-abonnement
Funksjon Definisjon
Maskinvare Koble til med ekstra maskinvare for detaljhandel , for eksempel en kvitteringsskriver, kontantskuff eller strekkodeskanner. Du kan bruke din egen maskinvare for detaljhandel på nytt hvis den støttes av Shopify.
Moneris-kortleser Hvis butikken din er i Canada, kan du bruke Moneris-kortleseren til å godta betaling med kreditt eller debet, inkludert Interac.
Skriv ut kvitteringer Skriv ut tilpassede kvitteringer i kassen.
Gavekvitteringer Gi kundene dine en gavekvittering.
POS-støttede betalingsleverandører Bruk Swipe-kortleserne med en POS-støttet betalingsleverandør.
Registerskift Bruk kasseskift til å avstemme kontantskuffen regelmessig og holde regnskap med beløpene som personalet har håndtert.
Kontantsporing Spor kontantflyten og oppsummer daglige totalsalg i kassen.
PIN-koder for personalet Legg til ubegrenset antall medarbeidere med å angi PIN-kode.
Personaletillatelser Aktiver begrensede tillatelser for medarbeidere som har en POS-PIN-kode.
Lagrede handlekurver Lagre en handlekurv i kassen og hent den senere.

Shopify-abonnement eller høyere gir støtte i appen for følgende maskinvarekomponenter: