Bytte en vare i bestillingen

Ved hjelp av Shopify POS-appen kan du bytte en returnert vare med en ny vare. Hvis det er forskjell i pris på de to varene, kan du innhente eller utbetale differansen under byttet.

Steg:

1. Trykk på Bestillinger fra Shopify POS-appen.
  2. Trykk på bestillingen du vil opprette et bytte eller en retur for.
  3. Trykk på Bytt, velg varen som skal byttes, og trykk på Neste. Returnerte varer legges til i lagerbeholdningen for den tilordnede lokalisasjonen for POS-enheten.
  4. Valgfritt: Klikk på Velg årsak for å se en liste over alternativer du kan velge blant for returen.

• Hvis du klikker på Neste etter skjermbildet med returårsak, blir du bedt om å godta returårsaken Ukjent. For hver årsak kan du velge å legge til en merknad.
    • Hvis du velger Annet som returårsak, må du legge inn en årsak. Returårsaker vises ikke for bestillinger med ikke-behandlede varer. I stedet oppgis et fritekstfelt for refusjonsmerknader.
  5. Valgfritt: Hvis du ikke vil returnere en vare til lagerbeholdningen, trykk på Tilbakefør til lager ved denne lokalisasjonen, deaktiver alternativet for tilbakeføring og trykk på Lagre.

6. Trykk på Neste.

7. Fra listen over tilgjengelige produkter velger du en vare som skal byttes mot den returnerte varen.

8. Oppdater antallet av den valgte varen, legg til flere varer om nødvendig, og klikk på Neste.

9. Valgfritt: Aktiver Merk varen som sluttført for å merke at varen må sendes til kunden på et senere tidspunkt. En ny bestilling opprettes for varene.

10. Hvis det er en gjenstående saldo, trykker du Refunder eller Innhent og fullfører transaksjonen. Hvis det ikke er noen gjenstående saldo, trykker du på Bytt.

11. Trykk på Ferdig.