Oppdatere bestillinger

bestillinger-skjermen kan du utstede en annen kvittering til en kunde eller vise en bestillingsmerknad. Bestillinger-skjermen er kun tilgjengelig i Shopify POS for iPad og Android. Den er ikke tilgjengelig i Shopify POS for iPhone.

Utstede en kvittering på nytt

Slik utsteder du en kvittering på nytt:

Legg til en merknad i en bestilling

Bestillingsmerknadene vises på en bestillingsdetaljskjerm, og de er nyttige for å kunne legge ved tilleggsinformasjon om en bestilling. Du vil kanskje legge ved en merknad til en bestilling av følgende grunner:

• Du har refundert eller kansellert bestillingen.
  • Du har gjort en utveksling for hele eller deler av bestillingen.
  • Kunden din har noen tilleggskrav som du vil registrere.

Slik legger du til en merknad i en fullført bestilling: