Bruke Shopify POS i frakoblet modus

Shopify POS må ha internettforbindelse for å synkronisere med Shopify-administrator, sende kvitteringer per e-post og ta kortbetalinger. Internettforbindelsen kan gjøres ved hjelp av et Wi-Fi-nettverk eller mobildata.

Hvis du mister internettforbindelsen din, eller du kommer til å selge fra et pop-up-vindu uten tilgang til Internett, kan du behandle visse transaksjonstyper. Denne veiledningen forklarer hvilke funksjoner og maskinvare som krever internettforbindelse, og hvordan du synkroniserer Shopify POS og administrator etter at du er frakoblet.

Funksjonalitet som krever internettforbindelse

Følgende Shopify POS-funksjonalitet krever internettforbindelse.

Shopify POS-funksjonalitet som krevde internettforbindelse.
Funksjon Detaljer
Pålogging Shopify POS-appen krever internettforbindelse for å importere butikkens produkter når du logger på. Hvis du mister internettforbindelsen etter at du har logget inn, kan du fortsette å bruke appen så lenge du ikke logger av.
Opprette nye produkter Du kan ikke lagre et nytt produkt uten en internettforbindelse.
Å synkronisere Shopify POS med Shopify-administrator Shopify POS kan ikke synkronisere bestillinger og lagerbeholdning med Shopify-administrator når du er frakoblet. Når du kobler til Internett etter å ha blitt frakoblet, skal bestillingene og lagerbeholdningen synkroniseres automatisk. Du kan også manuelt tvinge Shopify POS-appen til å synkronisere med Shopify-administrator.
Behandling av korttransaksjoner Dersom ikke du har internettforbindelse, kan du ikke behandle kreditt-, debet- eller gavekorttransaksjoner. Du kan imidlertid fortsatt godta betalinger med kontanter og tilpassede betalingsmåter.
Sende bestillinger til kunder Du kan ikke fullføre en lever til-kunde-bestilling hvis du ikke har en internettforbindelse.

Synkroniser Shopify POS manuelt med Shopify-administrator

Når du kobler til Internett etter å ha blitt frakoblet, skal POS- og Shopify-administratoren synkroniseres automatisk. Hvis POS- og Shopify-administratoren ikke synkroniseres, kan du tvinge POS og administratoren til å synkronisere.

Steg:

1. Trykk på Bestillinger fra Shopify POS-appen.
  2. Fra bestillinger-skjermen sveiper du ned på bestillingslisten for å oppdatere den. Shopify-administrator og POS synkroniserer bestillingene og lagerbeholdningen.

Hvis Shopify POS-appen fortsatt ikke synkroniseres med Shopify-administrator, eller hvis appen fryser, må du lukke appen helt og åpne den på nytt:

1. Trykk på enhetens Hjem-knapp to ganger for å vise hvilke programmer som er på.
  2. Finn Shopify POS-vinduet og dra det oppover for å lukke appen.
  3. Trykk på enhetens Hjem-knapp igjen.
  4. Fra startsiden til enheten din trykker du på Shopify POS for å åpne appen på nytt.

Bruk POS-maskinvare uten internett

Noen deler av POS-maskinvaren krever en internettforbindelse for å kunne fungere med Shopify POS, men andre maskinvareenheter fungerer like godt uten internett som med.

Shopify POS-maskinvarefunksjonalitet som krever internettforbindelse.
Maskinvare Kreves det internettforbindelse? Detaljer
Kortleser Ja De fleste kortlesere krever internettforbindelse for å kunne behandle en betaling. Hvis du bruker en ekstern kredittkortterminal, kan du sjekke med leverandøren om terminalen din må være koblet til Internett.
Strekkodeskriver Nei – begrenset Strekkodeskriveren må være koblet til Internett når du skriver ut fra Shopify-administratoren ved hjelp av strekkode-skriveren. Hvis du skriver ut strekkoder med Dymo Label-programvaren, trenger du ikke internettforbindelse.
Kassaskuff Nei Kontantskuffen kan åpnes manuelt med den medfølgende nøkkelen. For at den skal åpnes automatisk, må kontantskuffen være koblet til en kvitteringsskriver med en kabel, og kvitteringsskriveren må være koblet til POS-enheten gjennom Bluetooth eller LAN.
Kvitteringsskriver Nei Avhengig av hvilken type kvitterings skriver du har, trenger du enten en Bluetooth-eller LAN-tilkobling.
Strekkodeskanner Nei Strekkodeskanneren må kobles til Shopify POS via Bluetooth.