Feilsøking på Shopify POS-appen

Hvis du opplever ytelsesproblemer med Shopify POS-appen, finnes det noen vanlige fremgangsmåter du kan benytte for å foreta feilsøking.

Shopify anbefaler at du ikke sletter og installerer Shopify POS-appen på nytt dersom det skulle oppstå noen problemer. Hvis du sletter appen, mister du app-loggene som vi bruker når vi gir deg teknisk hjelp. Du mister også data du har lagret, som for eksempel Registerskift og lagrede handlekurver.

Shopify POS-appen fungerer med følgende enheter:

Enheter som fungerer med Shopify POS-appen
Enhet Beskrivelse
iPhone iPhone 5 eller senere som kjører iOS 11.4 eller høyere
iPad Air Generasjon 2 eller senere som kjører iOS 11.4 eller høyere
iPad Generasjon 5 eller senere som kjører iOS 11.4 eller høyere
iPad mini Generasjon 2 eller senere som kjører iOS 11.4 eller høyere
iPad Pro Alle iPad Pro-modeller som kjører iOS 11.4 eller høyere
Android Android-enheter som kjører versjon 5.0 (Lollipop) eller høyere