Feilsøking på Shopify POS-appen

Hvis du opplever ytelsesproblemer med Shopify POS-appen, finnes det noen vanlige fremgangsmåter du kan benytte for å foreta feilsøking.

Shopify anbefaler at du ikke sletter og installerer Shopify POS-appen på nytt dersom det skulle oppstå noen problemer. Hvis du sletter appen, mister du app-loggene som vi bruker når vi gir deg teknisk hjelp. Du mister også data du har lagret, som for eksempel Registerskift og lagrede handlekurver.