Bruke rabatter på hele handlekurven

En handlekurvrabatt (eller bestillingsspesifikk rabatt) brukes på alle varene i Shopify POS-handlekurven.

En handlekurvrabatt kan være en fast dollarverdi eller en prosentandel av verdien av handlekurven.

Du kan også bruke rabattkoder med fast verdi eller prosentandel som du oppretter i Shopify-administratoren eller Shopify-appen, så lenge alle varene i handlekurven oppfyller rabattkodens krav. Du kan ikke bruke rabattkoder av typen «kjøp X få Y» i Shopify POS.

Bruk en handlekurvrabatt

1. I Shopify POS trykker du på Legg til rabatt.

2. Trykk på Beløp, Prosent (%) eller Prisoverstyring.

3. Fyll inn feltene, og trykk på Lagre.

Handlekurvrabatter endrer delsummen som vises i handlekurven. Den vanlige utsalgsprisen for bestillingen vises under delsummen.

Rediger en handlekurvrabatt

1. I Shopify POS trykker du på rabatten.

2. Rediger rabatten.

3. Klikk Lagre for å lagre endringene.

Fjern en handlekurvrabatt

Hvis du vil fjerne en handlekurvrabatt, sveiper du rabattfeltet til venstre for å vise en Slett -knapp.