Bruke rabatter på hele handlekurven

En handlekurvrabatt (eller bestillingsspesifikk rabatt) brukes på alle varene i Shopify POS-handlekurven.

En handlekurvrabatt kan være en fast dollarverdi eller en prosentandel av verdien av handlekurven.

Du kan også bruke rabattkoder med faste verdier eller prosentverdier, som du oppretter i Shopify-administrator eller Shopify-appen, så lenge alle varer i handlekurven oppfyller kravene for rabattkoden.

Bruk en handlekurvrabatt

Handlekurvrabatter endrer delsummen som vises i handlekurven. Den vanlige utsalgsprisen for bestillingen vises under delsummen.

Rediger en handlekurvrabatt

1. I Shopify POS trykker du på rabatten.
  2. Rediger rabatten.
  3. Trykk på Lagre.

Fjern en handlekurvrabatt

Hvis du vil fjerne en handlekurvrabatt, sveiper du rabattfeltet til venstre for å vise en Slett -knapp.