Kom i gang med Shopify POS

Før du begynner å selge gjennom Shopify POS-appen, må du velge hvilket Shopify-abonnement som passer best for din bedrift, kjøpe og koble til eventuell POS-maskinvare du har behov for, og sette opp POS-appen til å akseptere betalinger. Du kan bruke de grunnleggende funksjonene i Shopify POS på alle Shopify-abonnementer uten ekstra kostnad. Hvis du ønsker ekstra detaljhandelsfunksjoner, må du bruke Shopify POS Pro.

I denne delen

Shopify POS-abonnementer

Shopify POS Pro gir deg følgende tilleggsfunksjoner:

Shopify POS Pro-funksjoner
Funksjon Definisjon
Analytics Daglig salgsanalyserapport for Shopify POS.
Kontantsporing Spor kontantflyten og oppsummer daglige totalsalg i kassen.
Customer view-app Vis kasseinformasjon til Shopify-POS-kundene dine med Customer View-appen.
Egendefinerte kvitteringer Tilpass malen for kvitteringsutskrifter.
Send handlekurvdetaljer til kunden på e-post Bruk e-postfunksjonen for handlekurv i Shopify POS for å sende kunder handlekurvdetaljer på e-post og la dem handle på nett.
Bytter Bytt en returnert vare med en ny vare i Shopify POS.
Salgsattribusjon Bruk salgstilskrivning i Shopify-administratoren, slik at du kan spore salgsytelsen til personalet.
Lagre og hent bestillinger lagre en ufullstendig transaksjon på Shopify POS til senere.
Send bestillinger hjem til kunden Velg leveringsadressen eller fraktprisene for en bestilling i Shopify POS-handlekurven for å sende bestillingen til kundens adresse.
Personaletillatelser Aktiver tillatelser for personalmedlemmer som har en POS-PIN-kode.
Stocky Bruk Stocky til etterspørselsprognoser, innkjøpsordre, vareopptellinger og lageroverføringer for å holde oversikt over lagerbeholdningen du trenger, og lagerbeholdningen du har.
Ubegrenset antall personale for kun POS Opprett og rediger personale med kun Shopify POS-tilgang.