Velge visningsmodus for Shopify POS

Du kan konfigurere Shopify POS til å bruke lys modus eller mørk modus. Lys modus viser mørk tekst på en lys bakgrunn, mens mørk modus viser lys tekst på en mørk bakgrunn.

Du kan velge modusen du vil Shopify POS skal bruke, eller du kan få Shopify POS til å bruke innstillingen til iOS-enheten din.

Konfigurer visningsmodus

1. Fra Shopify POS-appen trykker du på og trykker deretter Innstillinger > Mørk/lys-modus.

2. Trykk på modusen du vil at Shopify POS skal bruke eller aktiver Bruk enhetsinnstillinger.