Velge visningsmodus for Shopify POS

Du kan konfigurere Shopify POS til å bruke lys modus eller mørk modus. Lys modus viser mørk tekst på en lys bakgrunn, mens mørk modus viser lys tekst på en mørk bakgrunn.

Du kan velge modusen du ønsker at Shopify POS skal bruke, eller du kan sette Shopify POS til å bruke innstillingene fra iOS-enheten.

Konfigurer visningsmodus

1. Fra Shopify POS-appen, trykk på -knappen og trykk deretter på Innstillinger > Mørk/lys modus.

2. Trykk på modusen du vil at Shopify POS skal bruke eller aktiver Bruk enhetsinnstillinger.