Identifiser dine POS-behov

Den helt nye Shopify POS er en iOS-app som du kan bruke til å selge produktene dine fysisk. Du kan bruke den helt nye Shopify POS til å selge nesten overalt, inkludert markeder, messer og popup-butikker. Den helt nye Shopify POS synkroniseres med Shopify for å holde oversikt over bestillinger og lagerbeholdning på tvers av de fysiske butikkene dine, nettbutikken og andre aktive salgskanaler. Du kan til og med se og administrere butikkens bestillinger fra appen.

Komme i gang med Shopify

Hvis du nettopp er i gang med Shopify som e-handelsplattform, kan du starte med sjekklisten vår. Sjekklisten veileder deg gjennom de innledende stegene for å sette opp butikken din.

Når du er ferdig med å sette opp butikken, kan du sette opp Shopify POS-appen og sette opp betalingsmåtene dine for å gjøre deg klar til å selge fysisk. For mer informasjon om den helt nye Shopify POS, kan du se iPad og iPhone-seksjonen for tips om hvordan du administrerer butikken din i appen.

Komme i gang med den helt nye Shopify POS

Har du en nettbasert Shopify-butikk og ønsker å starte med fysiske salg? Før du kan starte salget, må du sette opp Shopify POS-appen, velge maskinvare og sette opp betalingsmåtene dine.

Når du har fullført oppsettet, kan du se iPad og iPhone-seksjonen for tips om hvordan du administrerer butikken din i appen.

Overgang fra Shopify POS Classic

Hvis du allerede bruker Shopify POS Classic til å selge til kundene dine fysisk, starter du med å sette opp Shopify POS-appen og sette opp betalingsmåtene dine.

Når du har fullført oppsettet, kan du se iPad og iPhone-seksjonen for tips om hvordan du administrerer butikken din i appen.