Sette opp en tilpasset betalingsmåte

Du setter opp en tilpasset betalingsmåte når du vil godta manuelle betalinger som ikke behandles av Shopify, for eksempel sjekker.

Legg til en egendefinert innbetalingsmetode

1. Fra Shopify POS, trykker du = > Innstillinger > Betalingsinnstillinger.

2. Under Tilpassede betalingstyper, trykk Legg til tilpasset betalingstype.

3. Angi et navn på betalingstypen i feltet, og trykk Lagre.

4. Trykk for å aktivere eller deaktivere den tilpassede betalingstypen.