Stedsadministrasjon

Et utsalgssted er et fysisk sted eller en app der du gjør en eller flere av følgende aktiviteter: selger produkter, sender eller leverer bestillinger og har en lagerbeholdning. En lokalisasjon kan være en detaljhandelsbutikk, et lager, en popup-butikk eller en direktefrakter. Med flere lokalisasjoner får du bedre oversikt over lagerbeholdningen i bedriften.

Det meste av lokalisasjonshåndtering skjer fra Shopify-administrator. Derfra kan du legge til, slette, redigere og aktivere/deaktivere lokalisasjonene dine etter behov. Du kan også administrere POS-abonnementer fra Shopify-administrator.

Velg plassering for Shopify POS-enheter

Du kan administrere enhetens lokalisasjoner direkte i Shopify POS-appen. Du kan også begrense tilgangen til stedsinnstillingene på iPad ved å aktivere begrensede personaltillatelser.

Når du installerer Shopify POS på en enhet, må du sørge for at du velger plasseringen din slik at de riktige skattesatsene brukes.

Steg:

1. Fra Shopify POS trykker du på > Innstillinger > Alle steder.

2. Trykk på navnet til POS-plasseringen.

3. Trykk på Bytt for å bekrefte endringen eller Avbryt for å gå tilbake.

Administrer POS-abonnementet for hver lokalisasjon (Shopify-administrator)

POS Lite-abonnementet inkluderer Shopify POS' grunnleggende funksjoner, og kan brukes sammen med alle Shopify-abonnementer uten ekstra kostnad. For en ekstra månedlig kostnad per lokalisasjon har Shopify POS Pro-abonnementet ekstra detaljhandelsfunksjoner for salgstransaksjoner, lagerbeholdningsstyring, salgsrapporter og personaladministrasjon. For hver av lokalisasjonene dine velger du det POS-abonnementet som passer best. Du kan når som helst endre POS-abonnementet for en lokalisasjon.

Alle har tilgang til en gratis prøveperiode på POS Pro, som avsluttes den 31. oktober 2020.

Hvis du velger å ikke abonnere på POS Pro, vil du etter 31. oktober 2020 miste tilgangen til alle POS Pro-funksjoner du har brukt i prøveperioden.

Hvis du velger POS Lite som abonnement for en lokalisasjon før 31. oktober 2020, vil du umiddelbart ikke lenger ha tilgang til POS Pro-funksjonene for den lokalisasjonen. For å få tilgang til gratis POS Pro-funksjoner, må du endre lokalisasjonens abonnement til POS Pro.

Hvis du velger POS Pro som abonnement for en lokalisasjon før 31. oktober 2020, vil du ikke bli belastet den ekstra månedlige abonnementskostnaden før din første regning etter 31. oktober 2020.

Hvis du ikke velger et abonnement for hver lokalisasjon innen utgangen av prøveperioden, vil lokalisasjonen få POS Lite-abonnementet som standard, som er gratis.