Produktadministrasjon fra administratoren

Du oppretter nye produkter fra Shopify administrator. Du må også gjøre dem tilgjengelige for POS-kanalen i Shopify-administrator.

Sørg for at du lagerfører produktet på den tilordnede plasseringen til Shopify POS-enheten, ellers vil ikke produktet vises i Shopify POS-appen din.

Legg til et nytt produkt

Steps:

1. Fra Shopify-administrator går du til Produkter > Alle produkter.

2. From the Products page, click Add product.

3. Enter a title for your product, along with additional details.

4. Click Save.

Du kan også importere eller eksportere produkter ved hjelp av CSV-filer.