POS-innebygde apper

Du kan legge til nye funksjoner i Shopify POS ved å installere innebygde apper. Disse appene kjører i Shopify POS og lar deg tilpasse betalingen i butikken på forskjellige måter:

• effektivisere kjøp ved å legge til kombinasjoner eller pakker med et enkelt trykk

• tilby sofistikerte salg (som «kjøp en, få en gratis», gratis gaver og tidsbestemte rabatter), engrospriser og andre kampanjer i butikken

• legge til nye betalingsmåter, lojalitetsprogrammer og egendefinert kvitteringsutskrift i kassen

De fleste POS-innebygde apper kjører kun i Shopify POS – de påvirker ikke transaksjoner gjennom nettbutikken din eller gjennom andre aktive salgskanaler.

Installer POS-innebygde apper

Du finner alle tilgjengelige POS-integrerte apper i Shopify App Store på siden POS-samlinger.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Apper.

2. Klikk på besøk Shopify App Store.

3. Fra Shopify App Store klikker du på Samlinger og deretter velger du Fungerer med Shopify POS.

4. Når du finner en app du vil installere, klikker du på Legg til app for å installere den.

Installerte POS-integrerte apper finner du ved å trykke på hovedmenyen > Innstillinger > Alle apper.

Få tilgang til integrerte apper i Shopify POS

Alle apper, inkludert de som brukes etter at en transaksjon er fullført (for eksempel kvitteringsutskrift), kan du finne ved å trykke på hovedmenyen, og deretter innstillinger > Alle apper.

Du bør legge til de mest brukte appene som fliser i det smarte rutenettet. Apper du legger til i det smarte rutenettet kan nås fra handlekurven. De fleste apper svarer automatisk på det som har blitt lagt til i handlekurven, så det smarte rutenettet lar deg sjekke dem raskt. Apper i det smarte rutenettet kan også vise relevant informasjon som personalet kan bruke når de selger. Eksempler på dette er lojalitetspoeng med lojalitetsapper eller rabatter med rabattapper.

Rediger innstillingene for en integrert app

For å vise eller endre innstillingene til de POS-innbygde appene du har installert:

1. Fra Shopify POS trykker du på > Innstillinger > Alle apper.

2. Trykk på ikonet til en tilgjengelig app for å lese en beskrivelse av hva den gjør eller endre appens innstillinger.

Vanlige spørsmål

Kan alle medarbeiderne bruke POS-innebygde apper?
Ja. Alle medarbeidere som har tilgang til Shopify POS kan bruke tilgjengelige innebygde apper.

Hvordan sletter jeg POS-innebygde apper?
Du kan slette innebygde apper fra Apper-siden i Shopify-administrator.

Blir jeg belastet for bruk av POS-innebygde apper? Hvordan faktureres jeg?
Som med alle appene i Shopify App Store, er noen av de POS-innebygde appene gratis, og andre er ikke det. Sjekk Shopify App Store-oppføringen for hver app du installerer for å se om det er noen kostnader knyttet til den.