Organiser hjem-skjermen din ved å legge til fliser

Hjem-skjermen i Shopify POS-appen inneholder et smart rutenett som inneholder et sett med konfigurerbare fliser som viser ulike ressurser. Du kan legge til fliser som representerer ofte brukte produkter, samlinger, tredjepartsapper eller funksjoner. Du kan legge til flere sider og gruppere fliser på disse sidene, og endre rekkefølgen på flisposisjonene på hver side.

For å legge til fliser må du være butikkeier eller et personalmedlem med full tilgang til butikken.

Legg til fliser

1. På hjem-skjermen i Shopify POS-appen trykker du på Legg til flis i rutenettet.

2. Velg varen du vil legge til på hjem-skjermen fra den tilgjengelige listen.

3. Legg til ytterligere fliser og trykk på Ferdig.

Slette fliser

1. På hjem-skjermen i Shopify POS-appen trykker du på og holder nede en flis til den begynner å riste.

2. Trykk x på hjørnet av flisen og trykk på Fjern.

3. Trykk på Ferdig.