Strekkodeskannere

Du kan bruke Shopify-støttede Bluetooth-strekkodeskannere for å registrere rabattkoder og legge til produkter i handlekurven raskt i kassen. Trådløse strekkodeskannere kan brukes opptil 100 meter unna iPad-en din.

Shopify støtter følgende Bluetooth-strekkodeskannere:

1D-strekkoder i forhold til 2D-strekkoder

Ditt valg av strekkodeskanner avhenger av om du vil skanne 1D- eller 2D-strekkoder. Disse to typene strekkoder er enkle å skille fra hverandre, og har ulike bruksområder. Du kan bruke Socket Mobile S740 og CHS 7Qi 2D-strekkodeskannerne til å skanne både 1D- og 2D-strekkoder.

1D-strekkoder

1D-strekkoder er en rad med parallelle linjer i ulik tykkelse:

Shopify POS – eksempel på strekkode

Du kan lage merkelapper med 1D-strekkoder til produktene dine, og deretter bruke Socket Mobile S700 og CHS 7Ci 1D-strekkodeskannerne, eller det fremre kameraet på enheten, til å raskt legge til produkter i Shopify POS-handlekurven når du behandler en kunde:

Shopify POS – etikett for strekkodeskanner

2D-strekkoder

2D-strekkoder er et mønster med sorte og hvite blokker plassert i en firkant:

Shopify POS – eksempel på 2D-strekkode

Du kan bruke 2D-strekkoder på flere måter med Shopify POS:

• Skann strekkoden på et gavekort for å legge det i handlekurven når du selger et fysisk gavekort.
  • Skann en fysisk eller papir-strekkode i kassen når du løser inn et gavekort.
  • Skann en rabattkode for å legge den til i bestillingen.
  • Bruk kvitteringsskriveren til å skrive ut gavekort på papir med 2D-strekkoder.
  • Inkluder 2D-strekkoder på kundekvitteringer slik at de kan skannes i fremtiden for å slå opp den tilhørende bestillingen.

Gi Shopify POS-appen tilgang til kameraet på enheten din

Du kan bruke enhetens kamera til å skanne følgende 1D-og 2D-strekkoder:

• produkter
  • kvitteringer
  • gavekort (kun 2D)

Hvis du ønsker å skanne strekkoder med frontkameraet på iPad, må du gi Shopify POS tilgang til kameraet. Du vil bli bedt om å gi appen tilgang første gang du trykker på strekkodeknappen eller skanner et gavekort, men du kan også gjøre det manuelt i personverninnstillingene på iPad-en din.

Steg:

1. Fra hjem-skjermen til iPad-en, trykker du Innstillinger.

2. Trykk på Shopify POS.

3. Aktiver kamera.