Socket Mobile 2D-strekkodeskanner

Du kan bruke strekkodeskannerne Socket Mobile S740 eller Socket Mobile S720 for innskanning av både digitale og utskrifter av 1D- og 2D-strekkoder.

Shopify POS – Socket Mobile-strekkodeskanner

Socket Mobile S740 og Socket Mobile S720 er lette, portable strekkodeskannerne som kobles trådløst til Shopify POS.

Hvem er 2D-strekkodeskanneren for?

Du bør bruke strekkodeskannerne Socket Mobile S740 eller Socket Mobile S720 hvis du ønsker å skanne både 1D- og 2D-strekkoder. Du kan skanne 1D-strekkoder på produkter for å legge dem i handlekurven raskt uten å måtte se gjennom katalogen for å finne dem. Du kan skanne 2D-strekkoder på kvitteringer for å raskt finne bestillingen knyttet til salget.

Skanneren kobler seg trådløst til Shopify POS med Bluetooth, slik at du kan bruke den på markeder, messer, popup-steder eller en fysisk butikk. Den lades ved å koble den inkluderte ladekabelen eller stativet til en stikkontakt. Når den er fulladet, varer skannerens batteri i opptil 14 timer (omtrent 15 000 skanninger).

Krav

For å bruke denne maskinvaren med Shopify-butikken din må du oppfylle følgende krav:

• Shopify POS-appen
  • en kompatibel iPad som kjører iPadOS 15 eller høyere, en iPhone som kjører iOS 15 eller høyere, eller en kompatibel Android-enhet som kjører versjon 10 eller høyere Shopify POS-appen fungerer med enheter som oppfyller følgende krav:
Enheter som fungerer med Shopify POS-appen
Enhet Beskrivelse
iPhone iPhone 7 eller høyere som kjører iOS 15 eller høyere
iPad Air Generasjon 2 eller høyere som kjører iPadOS 15 eller høyere
iPad Generasjon 5 eller høyere som kjører iPadOS 15 eller høyere
iPad mini Generasjon 4 eller høyere som kjører iPadOS 15 eller høyere
iPad Pro Alle iPad Pro-modeller som kjører iPadOS 15 eller høyere
Android Telefon eller nettbrett som kjører en offisiell Android-versjon 10.0 eller nyere

Shopify POS-appen er bare tilgjengelig for iOS- og Android-enheter. Den er ikke tilgjengelig på datamaskiner.

Tillatelseskrav for iOS 14

Hvis du har oppdatert enheten til iOS 14 eller nyere og bruker tredjepartsapper for Shopify, kan det hende du må aktivere sporing på tvers av nettsteder i iOS-innstillingene. Med sporing på tvers av nettsteder kan tredjepartsapper for Shopify som du har installert i Shopify-administrator kobles sammen i Shopify Inbox, Shopify Point of Sale og Shopify-appen.

Gjennomfør følgende trinn for å aktivere sporing på tvers av nettsteder:

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten din
  2. Trykk på Shopify, Shopify POS eller Shopify Inbox.
  3. Aktiver Tillat sporing på tvers av nettsteder.

Her kan du kjøpe Socket Mobile 2D-strekkodeskanner

Du kan kjøpe Socket Mobile 2D-strekkodeskanneren fra Shopify-maskinvarebutikk i støttede land.

Koble 2D-strekkodeskanneren til en iPad

Disse trinnene gjelder bare for tilkobling av en Socket Mobile 2D-strekkodeskanner. Hvis du vil ha instruksjoner om tilkobling av en Zebra DS2208 USB-strekkodeskanner, må du se produsentens brukermanual.

Trinn:

1. Sørg for at Bluetooth er slått på i iPad-innstillingene dine.
  2. Fra Shopify POS trykker du på > Innstillinger.
  3. Trykk på Sett opp maskinvare > Strekkodeskanner.
  4. Skann strekkoden når dialogboksen Aktiver tilkoblingsmodus vises. Skanneren vil pipe 3 ganger når paringsmodus er aktivert.
  5. Trykk på Se tilgjengelige enheter.
  6. For å koble til strekkodeskanneren, trykker du på den når den vises i dialogboksen Velg tilbehør (det kan hende du må vente en liten stund).

Hvis konfigurasjonen mislykkes, må du koble fra skanneren og prøve på nytt.

Så lenge skanneren er sammenkoblet med iPad-enheten, kobler den seg til automatisk når den befinner seg innen rekkevidde.

Tilkobling med en ekstra iPad eller en annen Bluetooth-enhet

Du kan sammenkoble skanneren med en annen iPad- eller Bluetooth-enhet.

Trinn:

1. Opphev sammenkoblingen med strekkodeskanneren.
  2. Sammenkoble skanneren med en annen iPad-enhet, eller les produsentens instruksjoner for å sammenkoble med en annen Bluetooth-enhet. Kontroller at Bluetooth er aktivert på den nye enheten.

Opphev sammenkoblingen til strekkodeskanneren

Som standard prøver strekkodeskanneren å koble til den siste enheten den var koblet til. Hvis du vil bruke strekkodeskanneren med en annen Bluetooth-enhet, må du oppheve sammenkoblingen mellom skanneren og iPad-enheten først.

Trinn:

1. Slå på strekkodeskanneren.
  2. Trykk på og hold inne skanneknappen. Samtidig trykker du på og holder inne av/på-knappen. Når du hører tre pip, slipper du begge knappene. Strekkodeskanneren slår seg deretter av.
  3. Fra Shopify POS trykker du på > Innstillinger.
  4. Trykk på Administrer tilkoblet maskinvare.
  5. Trykk på navnet til den tilkoblede strekkodeskanneren.
  6. Trykk på Glem skanneren.
  7. Gå til innstillingene for iPad-enheten din (ikke app-innstillingene).
  8. Trykk på Bluetooth.
  9. Under MINE ENHETER trykker du på -knappen ved siden av Socket-strekkodeskanneren.
  10. Trykk på Glem denne enheten.
  11. Trykk på Glem enhet.

Feilsøking

Hvis du har problemer med å skanne strekkoder med Shopify POS og strekkodeskannerne Socket Mobile S740 eller Socket Mobile S720, kan du forsøke disse feilsøkingstrinnene:

Kontroller oppsettet til skanneren

• Bruker du riktig strekkodeskanner? De eneste 2D-strekkodeskannerne som støttes av Shopify POS er Socket Mobile S740 og Socket Mobile S720.
  • Har skanneren nok strøm, og er den innen iPad-enhetens rekkevidde? Kontroller at skanneren er fulladet og innenfor rekkevidden (maksimum 100 meter).
  • Hvilken type strekkoder skanner du? Sørg for at du bruker en kompatibel strekkodetype.

Kontroller at skanneren og iPad-enheten er riktig sammenkoblet

• Vises strekkodeskanneren som Tilkoblet på Shopify POS-skjermen for Maskinvare-innstillinger når skanneren er slått på og innen rekkevidde? Hvis ikke går du til iPad-enhetens Bluetooth-innstillinger, trykker på Glem denne strekkodeskanneren og sammenkobler den med iPad-enheten igjen.
  • Er skanneren oppført i Bluetooth-innstillingene på iPad-enheten? Kontroller at iPad-enhetens Bluetooth er aktivert og at skanneren vises som tilkoblet.
  • Skannet du riktig strekkode i Shopify POS når du sammenkoblet skanneren og iPad-enheten? 1D-strekkoden setter strekkodeskanneren til iOS-modus for å fungere med iPad-enheten din. Hvis du ikke hørte tre pip da du skannet strekkoden, eller hvis du ved et uhell skannet 2D-strekkoden, er ikke skanneren i iOS-modus. Opphev sammenkoblingen mellom den og iPad-enheten, og sammenkoble dem på nytt. Se til at du skanner 1D-strekkoden i Shopify POS og at du hører tre pip før du går videre til neste trinn.
  • Var skanneren koblet sammen med en annen iPad-enhet? Skanneren kan bare kobles til én iPad-enhet om gangen. Opphev sammenkoblingen mellom skanneren og den andre iPad-enheten, og sammenkoble deretter skanneren og den nye iPad-enheten.
  • Har du en dårlig Bluetooth-tilkobling? Les Apples råd om reduksjon av Bluetooth-interferens.

Sjekk strekkodene til produktene dine

• Gjenkjenner skanneren strekkoder? Prøv å skanne strekkoden til en varer som er en del av, som ikke er et av butikkens produkter. Hvis skanneren er koblet til riktig, vises feilmeldingen Ukjent strekkode i Shopify POS. Hvis denne feilen vises, fortsetter du til de neste stegene. Hvis du ikke ser noen feilmelding, må du koble fra skanneren og iPad-enheten og koble dem til på nytt.
  • Er produktet tilgjengelig på Shopify POS? Hvis produktet er skjult på Shopify POS, fungerer ikke skanningen av strekkoden da appen ikke har lastet inn produktet. Hvis du ser feilen Ukjent strekkode, må du sjekke produktets tilgjengelighetsinnstillinger i Shopify-administrator.
  • Samsvarer strekkodenummeret på etiketten med produktets strekkodenummer i Shopify-administrator? Hvis det er ekstra nuller i begynnelsen eller slutten av tallet, må du slette disse og prøve på nytt.

Prøver du å skanne i lagerbeholdningen med strekkodeskanneren?

Du kan ikke skanne i lagerbeholdningen med Shopify POS. Strekkodeskanneren er for å raskt kunne legge til produkter i handlekurven før man kommer til kassen.

Kompatible strekkodetyper

Strekkodeskannerne Socket Mobile S740 og Socket Mobile S720 støtter følgende 2D-strekkodetyper:

• Aztec
  • Codablock
  • DataMatrix
  • GS1 Composite (EAN/UCC Composite)
  • GS1 DataBar – begrenset
  • GS1 DataBar – rundtvirkende
  • Matrix 2 av 5
  • Maxicode

Socket Mobile S720-strekkodeskanneren støtter også følgende 2D-strekkodetyper:

• OCR A & B-skrifttyper
  • OCR USC
  • OCR-pass
  • OCR MICR (E13B)-skrifttyper
  • DotCode

2D-skanneren støtter også følgende 1D-strekkodetyper:

• Bookland EAN
  • Kinesisk 2 av 5
  • Codabar (inkludert ISBT 128 bit-sammenkobling)
  • Kode 11, kode 128
  • Kode 39
  • Trioptic-kode 39
  • Kode 39 full ASCII
  • Kode 93
  • Diskret 2 av 5
  • GS1 DataBar (RSS)
  • GS1-128 (UCC-128/EAN-128)
  • ISBN
  • ISBT 128
  • Innfelt 2 av 5 (ITF-14)
  • MSI
  • Standard 2 av 5
  • Telepen
  • UPC/EAN (UPC-A, UPC-E, UPC-E1, EAN-13, EAN-8, UCC/EAN-128)
  • VIN

Tilbakestilling til fabrikkstandard

Hvis feilsøkingstrinnene ikke fungerer, og du fortsatt har problemer med strekkodeskannerne Socket Mobile S740 eller Socket Mobile S720, kan du prøve å tilbakestille skanneren til fabrikkinnstillinger.

Trinn:

1. Sørg for at skanneren og iPad-enheten ikke er sammenkoblet.
  2. Slå på strekkodeskanneren igjen.
  3. Skann strekkoden for tilbakestilling til fabrikkstandard fra produsentens bruksanvisning.
  4. Sammenkoble skanneren og iPad-enheten igjen.