Kvitteringsprintere

For å skrive ut papirkvitteringer, må butikkoppsettet ditt inneholde følgende elementer:

• Shopify POS på iPad
  • en støttet Star Micronics kvitteringsskriver

Støttede Star Micronics skrivermodeller

Støttede kvitteringsskrivermodeller er:

Pass på modellnavnene

Hvids du kjøper en USB- eller LAN-kvitteringsskriver, vil du kanskje legge merke til at navnet vises foran på skriveren som TSP100. Dette er ingen grunn til bekymring, da nummeret ikke er navnet på den individuelle modellen, men på hele modellserien av Star Micronics-skrivere.

Hvis du vil bekrefte det eksakte modellnummeret til skriveren du har, ser du etter en etikett som vanligvis er festet på undersiden av skriveren. Denne etiketten viser:

• modellserien (TSP100)
  • serienummeret
  • strømeffekten
  • modellnummeret (100IIILAN eller 100USB).

Koble til skriverkablene

To kabler med litt ulike kontakter leveres sammen med et spesialtilpasset sett fra Shopify. Den ene kabelen kobler skriveren til kassaapparatet, og den andre kobler skriveren til ruteren din. Pass på at du bruker den riktige kabelen i hvert tilfelle:

Shopify POS kabler for kvitteringsskriver

Angi en skriver som standard for utskrift av kvitteringer

Når du kobler til en skriver, blir den automatisk angitt som standardskriver for utskrift av kvitteringer. Hvis standardskriveren er utilgjengelig, kan du ikke skrive ut en kvittering. Hvis du har mer enn én skriver, kan du endre standardskriveren fra Shopify POS.

Steg:

1. Fra Shopify POS trykker du på , og deretter Administrer tilkoblet maskinvare.

2. Under Kvitteringsskrivere trykker du på skriveren du vil angi som standard.

3. Aktiver alternativet Standard kvitteringsskriver:

Skriv ut en testkvittering

Etter at du har konfigurert kvitteringsskriveren, skrives det ut en kort diagnoserapport. Etter dette bør du skrive ut en testkvittering for å bekrefte at alt fungerer.

Steg:

1. Fra Shopify POS trykker du på , og deretter Administrer tilkoblet maskinvare.

2. Trykk på skriveren du vil teste.

3. Trykk på Test kvitteringsskriver.