Opprett en overføring fra en leverandør (Shopify-administrator)

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Produkter > Overføringer. Alle overføringene vises på denne siden.

2. Klikk på Legg til overføring.

3. Valgfritt: For å legge til en leverandør klikker du Velg opprinnelse i seksjonen OPPRINNELSE, og klikker på leverandøren du bestiller fra. Hvis du har flere lokalisasjoner vises leverandørene i LEVERANDØRER-seksjonen, etter listen over lokalisasjoner.

Du kan legge til en leverandør ved å klikke på Opprett ny leverandør, og angi leverandørens navn og annen informasjon.

4. Hvis du bruker flere lokalisasjoner må du velge destinasjonslokalisasjon der produktene skal mottas. I DESTINASJON-seksjonen klikker du på Velg destinasjon og velger deretter lokalisasjonen som skal motta lagerbeholdning.

5. I Forsendelse-delen angir du en dato i Forventet ankomst-feltet.

6. I seksjonen Legg til produkter angir du enten navnet på produktet du vil legge til i overføringen, eller klikker Bla gjennom for å se en liste over butikkens produkter, samlinger, produkttyper, tagger og leverandører. Velg produktene og variantene du vil legge til i overføringen.

1. For å legge til alle valgte produkter og varianter klikker du Legg til i overføring.

2. I Antall-kolonnen angir du antall for hvert produkt som du forventer å motta fra leverandøren.

3. Valgfritt: I seksjonen Forsendelsesdetaljer kan du angi en dato i feltet Forventet ankomst, Sporingsnummer for forsendelsen og velge Transportør. Det kan hende transportøren er automatisk valgt basert på sporingsnummeret du har angitt, og det kan justeres manuelt.

4. Valgfritt: Hvis du vil tilordne et referansenummer eller en tagg til bestillingen, angir du det i seksjonen Tilleggsopplysninger. Klikk på Vis alle tagger for å velge eller fjerne tagger du har brukt før. Klikk på Bruk endringer når taggene du ønsker ligger i seksjonen TAGGER BRUKT.

Tagger kan bestå av opptil 255 tegn. Du kan bruke referansenumre og tagger til å filtrere og organisere overføringene på Overføringer-siden. Du kan for eksempel opprette en Urgent-tagg for å vise at dette er en hasteforespørsel.

5. Klikk på Lagre overføring.

Etter du oppretter en overføring, kan du se innkommende antall i lagerbeholdningen på produktdetaljer-siden.