Opprett en overføring fra en leverandør (Shopify-administrator)

Etter du har sendt inn en innkjøpsordre til leverandøren og mottatt en bekreftelse, kan du opprette en overføring for å registrere innkommende lagerbeholdning.

Merk deg forskjellen mellom en leverandør og selger:

• Du bestiller produktene fra en leverandør. Du kan ha flere leverandører.
  • En selger er tilknyttet produktmerkevaren, så det kan bare være én selger. Du angir selgeren i produktets detaljer.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Produkter > Overføringer. Alle overføringene vises på denne siden.

2. Klikk på Legg til overføring.

3. Hvis du vil oppgi navnet på leverandøren, må du velge et i Leverandør-delen.

Du kan legge til en leverandør ved å klikke på Opprett ny leverandør og deretter angi leverandørens kontakt- og stedsinformasjon.

4. Hvis du bruker flere steder og vil endre stedet for overføringen, kan du endre det i Destinasjon-delen.

5. I Forsendelse-delen angir du en dato i Forventet ankomst-feltet.

6. Hvis du vil tilordne et referansenummer eller en tagg til overføringen, angir du det i Tilleggsopplysninger-seksjonen. Tagger kan bestå av opptil 255 tegn.

Du kan bruke referansenumre og tagger til å filtrere og organisere overføringene på Overføringer-siden. Du kan for eksempel opprette en Urgent-tagg for å vise at dette er en hasteforespørsel.

7. I Produkter-delen angir du enten navnet på produktet du vil legge til i overføringen, eller klikker på Bla gjennom produkter for å vise en liste over butikkens produkter og samlinger. Bruk avmerkingsboksene til å velge individuelle produkter eller varianter:

Velg produktene eller variantene

1. Etter du har lagt til produktene du vil inkludere i overføringen, klikker du på Legg til produkter.

2. Legg til overføring-siden, angir du antallet av hvert produkt som du forventer å motta fra leverandøren:

Antall som skal mottas

Obs: Sørg for at du har lagt til riktig antall varer ettersom du ikke kan endre antallet etter du begynner å motta lagerbeholdning.

1. Klikk på Lagre overføring.

Etter du oppretter en overføring, kan du se innkommende antall i lagerbeholdningen på produktdetaljer-siden:

Innkommende lagerbeholdning