Sende bestillinger til kunder med Shopify POS

Mens du behandler en bestilling i Shopify POS-appen, vil kanskje kundene dine at bestillingen skal leveres til adressen deres. Du kan gjøre dette ved å sende kundenes bestillinger direkte fra Shopify POS.

Send en bestilling til kundens adresse

Hvis du har aktivert oversalgsbeskyttelse av produktet, kan du bare legge til produkter på lager i bestillinger som skal sendes til kunde. Hvis lagerbeholdningen for noen av produktene som er lagt til i handlekurven er for lav, vises en feilmelding som forteller deg at de utsolgte varene ikke kan sendes. Dette hindrer deg i å legge inn bestillinger som ikke kan oppfylles på grunn av utsolgt lagerbeholdning.

1. Legg til alle varene i handlekurven.

2. Valgfritt: For å legge til kunden i handlekurven, må du fullføre følgende steg:

3. Trykk på Flere handlinger i Shopify POS-appen, og trykk på Send til kunde. Alternativt, om du har lagt til et felt i smart-rutenettet for denne handlingen, trykker du Send til kunde på hjem-skjermen.

4. Angi kundens e-postadresse og telefonnummer, og trykk på Neste.

5. På skjermbildet Legg til fraktdetaljer gjør du en av følgende:

6. I skjermbildet Velg fraktmåte gjør du ett av følgende:

7. Trykk på Kasse, velg betalingsmetode og behandle betalingen.

8. Velg en metode for å gi kunden en kvittering for bestillingen, og trykk på Ferdig.

Bestillingen er i utgangspunktet merket som ikke innfridd, og kan ikke innfris fra POS-appen. Du må innfri bestillingen i Shopify-administrator når du er klar til å sende de bestilte varene til kunden.

Legg til en flis i det smarte rutenettet

Hvis du bruker send til kunde-handlingen ofte, kan du sette opp en snarvei til denne funksjonen på Hjem-skjermen ved å legge til en flis for den.

Steg:

1. På Hjem-skjermen i Shopify POS-appen trykker du på Legg til flis.

2. Trykk på Handling og trykk deretter på Send til kunde.

3. Trykk på Ferdig.

Vanlige spørsmål

Merkes «send til kunde»-bestillinger automatisk som ikke oppfylt?

Ja. Alle varene i en «send til kunde»-bestilling merkes som ikke oppfylt.

Kan handlekurven min inneholde en blanding av varer som skal sendes og varer som skal hentes i butikken?

Nei. «Send til kunde»-bestillingen sender ut alle varene i bestillingen. Hvis du har en kunde som trenger noen varer sendt og andre hentet i butikk, må du opprette to separate transaksjoner.

Hvordan blir lagerbeholdningen trukket fra «send til kunde»-bestillinger?

«Send til kunde»-bestillinger trekkes fra lagerbeholdning basert på angitt oppfyllingsprioritet.

Du har for eksempel to steder, Sted A (lager) i topp prioritet og Sted B (utsalgssted). Sted A har en skjorte og Sted B har to skjorter i lagerbeholdningen. Hvis du utfører en «send til kunde»-bestilling for en skjorte fra sted B, trekkes lagerbeholdningen fra sted A da det er det høyest prioriterte stedet.

«Send til kunde»-bestillinger trekker ikke fra lagerbeholdningen fra steder som er satt til å forhindre oppfyllelse av nettbestillinger.

Kan jeg fullføre «send til kunde»-bestillinger mens jeg er frakoblet?

«Send til kunde»-bestillinger krever en internettforbindelse. Du kan ikke fullføre bestillingen hvis du mister internettforbindelsen. Hvis du ikke kan koble til igjen, må du kansellere transaksjonen og prøve på nytt når du er tilbake på nett.