Gavekort i Shopify POS-oversikten

Krav

For å selge og innløse digitale gavekort med Shopify POS, må du oppfylle følgende krav:

Hvis du vil selge og løse inn fysiske gavekort, må du også aktivere innstillingen for utstedelse av digitale eller fysiske gavekort i Shopify POS-appen.

Fysiske gavekort

Fysiske gavekort er plastkort laget på forhånd med koder tilordnet på forhånd som du skanner på kjøpstidspunktet.

Du kan velge design og bestille tilpassbare fysiske gavekort fra Shopify-maskinvarebutikk i støttede land.

Salgskanaler som støtter gavekort

Kunder kan innløse gavekort fra alle salgskanaler som bruker Shopifys kasse:

• Nettbutikk
  • Kjøp-knapp
  • Facebook Shop
  • Messenger
  • Shopify POS