Legge til eller fjerne en handlekurvmerknad for en Shopify POS-bestilling

Hvis en kunde har gitt deg spesielle instruksjoner, eller hvis det er noe med en bestemt bestilling som du eller personalet må huske, kan du legge ved en merknad til bestillingen i kassen. Du kan også legge til en merknad til en fullført bestilling fra Shopify POS Bestillinger-skjermen på et senere tidspunkt.

Legg til en merknad mens bestillingen fortsatt er i handlekurven

Du kan legge til en merknad til en bestilling som fortsatt er i handlekurven.

Trinn:

1. I Handlekurv-delen av skjermen med produkter og handlekurv trykker du på ...-knappen øverst i høyre hjørne:

Knapp for handlekurvmeny for iPad – Shopify POS

2. Trykk Legg til merknad.

3. Angi merknaden og trykk deretter på Ferdig.

Fjern en handlekurvmerknad

Du kan fjerne en handlekurvmerknad fra en bestilling mens den fortsatt er i handlekurven.

Trinn:

1. Hvis du ikke ser handlekurvmerknaden, trykker du på ...-knappen øverst til høyre i Handlekurv-delen av skjermen:

Knapp for handlekurvmeny for iPad – Shopify POS

2. Trykk på symbolet «-» ved siden av merknaden:

Slett merknad iPad – Shopify POS

3. Når symbolet blir rødt, trykker du på det igjen.

Legg til en merknad til en bestilling

Du kan legge til en merknad til en bestilling fra kvitteringsskjermen på slutten av transaksjonen.

Trinn:

1. Fra kvitteringsskjermen til Shopify POS-appen trykker du på Legg til merknad:

Legg til merknad til bestilling iPhone – Shopify POS

2. Angi merknaden og trykk deretter på Ferdig.

Legg til en merknad til en bestilling

Du kan legge til en merknad til en bestilling fra kvitteringsskjermen på slutten av transaksjonen.

Trinn:

1. Fra kvitteringsskjermen til Shopify POS-appen trykker du på Legg til merknad:

Legg til merknad til bestilling android – Shopify POS

2. Angi merknaden.

3. Trykk på merket for å legge til merknad til bestillingen.