Sette opp Amazon-salgskanal

Når du har aktivert Amazon salgskanal, blir alle bestillingene for produktene som er lagt inn på Amazon automatisk synkronisert med Shopify.

For å bruke Amazon-salgskanalen trenger du en profesjonell selgerkonto på Amazon Seller Central. Amazon belaster en månedlig abonnementspris og per-vare-avgifter for salg. Hvis du har spørsmål om salgsavgifter, kan du kontakte Amazon brukerstøtte.

Aktiver salgskanalen

Du kan legge til Amazons salgskanal fra App Store , eller du kan aktivere den direkte fra Shopify-administrator.

Trinn:

1. Amazon-kontosiden klikker du på koble til Amazon.

2. Følg instruksjonene for å tillate at informasjonen deles mellom Shopify og Amazon Seller Central. Når du er ferdig, blir du sendt tilbake til Shopify-administrator. I brukertillatelser-seksjonen på Amazon Seller Central-kontoen bekrefter du tilgang til utviklere for Shopify.

Kom i gang med salg på Amazon

Hvis du nettopp har begynt å selge ting på Amazon, må du kanskje angi alternativer i Amazon Seller Central-kontoen.

Det finnes tre måter å bruke Amazons salgskanal på:

• Hvis du selger et produkt i en Shopify-nettbutikk som er identisk til et som allerede står oppført for salg på Amazon, men som du ikke allerede selger på Amazon, kan du opprette et tilbud for det produktet. Dette er den enkleste måten å bruke Amazons salgskanal på.

• Hvis du vil selge en unik produktvariant eller en merkevare som du eier og som du ikke allerede har oppført på Amazon, må du opprette en ny oppføring. Når du oppretter en oppføring på Amazon salgskanal, blir det automatisk opprettet et tilbud om å selge produktet ditt.

• Hvis du allerede viser de samme produktene på både Shopify og Amazon, kan du koble Shopify til de eksisterende Amazon-oppføringene dine.