Vanlige spørsmål om kjøp-knapp

På denne siden

Kan jeg legge til en Kjøp-knapp i Shopify-nettbutikken min?

Det anbefales ikke å legge til Kjøp-knapper i Shopify-nettbutikken eller Shopify-bloggen fordi de kan skape problemer med handlekurven i nettbutikken. I stedet bør du vurdere å bruke permalenker for å forhåndsinnlaste handlekurven.

Hvordan fjerner jeg Kjøp-knapp-kanalen fra Shopify-administrator?

1. Gå til Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på ...-knappen > Avinstaller ved siden av Kjøp-knapp-kanalen.
  3. I dialogboksen Vil du avinstallere Kjøp-knappen? velger du Jeg forstår risikoen ved å avinstallere denne salgskanalen.
  4. Valgfritt: Velg en gyldig årsak fra rullegardinmenyen under Årsak til avinstallering, og del eventuelle tilbakemeldinger i tekstfeltet.
  5. Klikk på Avinstaller.

Hvordan fjerner jeg en Kjøp-knapp fra nettstedet mitt?

Slett innbyggingskoden du har lagt til på nettstedet.

Kan jeg oppdatere en eksisterende Kjøp-knapp for å vise et annet produkt?

Ja, ved å redigere innbyggingskoden. Du kan endre id-attributten i innbyggingskoden slik at den viser til et annet produkt. Alternativt må du opprette en ny Kjøp-knapp i Shopify som inneholder produktet du ønsker, og deretter generere en ny innbyggingskode for å erstatte innbyggingskoden for den tidligere Kjøp-knappen.

Når jeg oppretter en Kjøp-knapp, hva kan feltet for tilleggsinformasjon brukes til?

Med feltet for tilleggsinformasjon kan du kommunisere en melding til kundene. Meldingen vises i kundens handlekurv. Et eksempel på en melding kan være at avgifter beregnes i kassen.

Hvilke betalingsgatewayer kan jeg bruke med Kjøp-knappen?

Du må bruke en støttet betalingsgateway for å bruke Kjøp-knapp. For å se en liste over støttede betalingsgatewayer i ditt land eller område kan du se Betalingsinformasjon per land eller område.

Hvordan kan jeg endre utseendet til en eksisterende Kjøp-knapp?

Den enkleste måten å endre utseendet eller innstillingene til en eksisterende Kjøp-knapp på, er å opprette den på nytt og erstatte den eksisterende koden med den nye koden. En annen mulighet er å følge denne avanserte veiledningen for å gjøre endringene.

Hvis du trenger hjelp med å endre utseendet, kan du leie inn en Shopify-partner. Finn ut mer om å leie inn en Shopify-partner.

Hvorfor fungerer ikke Kjøp-knapp med appen min?

Kjøp-knapper er ikke kompatible med apper fra Shopify App Store. Hvis du for eksempel har en app for produktanmeldelser, vil den ikke fungere med en kjøp-knapp.

For å opprette en permanent kobling til handlekurven må du gå til produktets detaljside. Finn ut hvordan du oppretter en permanent kobling til handlekurven.