Vanlige spørsmål om kjøp-knapp

Kan jeg legge til en Kjøp-knapp i Shopify-nettbutikken min?
Det er ikke anbefalt å legge til kjøp-knapper i Shopify-nettbutikken eller Shopify-blogg, fordi de kan skape problemer med nettbutikkens handlekruv.

Hvordan fjerner Kjøp-knappkanalen fra Shopify-administrator?
Fra salgskanaler-seksjonen klikker du på Papirkurv-ikonet ved siden av Kjøp-knappen.

Hvordan fjerner jeg en Kjøp-knapp fra nettstedet mitt?
Slett den innebygde koden du har lagt til på nettstedet.

Kan jeg oppdatere en eksisterende Kjøp-knapp for å vise et annet produkt?
Ja, ved å redigere den innebygde koden. Du kan endre ID-attributtet i den innebygde koden for å korrespondere med et annet produkt. Ellers må du opprette en ny Kjøp-knapp i Shopify som har produktet du ønsker, og deretter generere ny innebygget kode for å erstatte den innebygde koden for den forrige Kjøp-knappen.

Når du oppretter en Kjøp-knapp, hva kan du bruke tilleggsinformasjon-feltet til?
Tilleggsinformasjonfeltet lar deg sende en melding til kundene dine. Kundene ser meldingen i handlekurven. Et eksempel på en melding kan være at avgifter beregnes i kassen.

Hvordan kan jeg endre utseendet til en eksisterende Kjøp-knapp?
Den enkleste måten å endre utseendet eller innstillingene til en eksisterende Kjøp-knapp på, er å opprette den på nytt og erstatte den eksisterende koden med den nye koden. Et annet alternativ er å ansette en Shopify Expert eller følge denne avanserte opplæringen for å gjøre endringene.

Hvorfor fungerer ikke kjøp-knappen med appen min?
Kjøp-knapper er ikke kompatible med apper fra Shopify App Store. Hvis du for eksempel har en app for produktgjennomgang, vil det ikke fungere med en Kjøp-knapp.

Hvor oppretter jeg en kassekobling?
For å opprette en kassekobling må du være på detaljsiden for produktet. Du finner mer informasjon om hvordan du oppretter en kassekobling i kassekoblinger.