Tilpasse automatiserte meldinger i Messenger

Etter at du har lagt til Messenger-kanalen, kan du redigere de automatiserte meldingene som kundene dine mottar i Messenger og Messenger-menyen som vises i samtaler.

Tilpass de automatiserte meldingene dine i Messenger

Når du bruker Messengers salgskanal, mottar kundene automatiserte bestillingsbekreftelser og oppdateringer i Messenger. Du kan tilpasse disse automatiserte meldingene i tilpasnings-siden i Shopify.

Trinn:

1. tilpasninger-siden finner du seksjonen meldingsmaler og velger navnet på malen du vil endre: - Bestillingsbekreftelse
    • Fraktoppdatering
    • Forsendelse er ute for levering
    • Forsendelse levert
    • Velkomsthilsen
    • Samlingintro
    • Produktmeldinger
    • Alternativintro
    • Ingen produkter
  1. Rediger melding-siden skriver du inn teksten du vil vise i den automatiserte meldingen. I dette eksempelet kan du se meldingen for bestillingsbekreftelse:
    Noen alternativer, for eksempel fraktoppdatering, lar deg tilpasse knappeskriften som vises i chatten:
  2. Når du er ferdig klikker du på Lagre.

Tilpass Messenger-menyen

Du kan tilpasse menyen som vises i Messenger når en kunde starter en samtale med butikken din. Standardmenyen inneholder knapper med teksten Shop nå, Vis nettstedog Finn ut mer. Du kan endre knappenavnene, deaktivere eller aktivere Vis nettstedskobling eller Egendefinerte meldingsknapper og tilpasse innstillingene for knappene fra tilpasningssiden i Shopify.

Trinn:

1. I Messenger-meny-seksjonen klikker du på Tilpass meny.
  2. Foreta endringene:

- Hvis du vil endre teksten som vises på en knapp, skriver du inn teksten i et av knappenavnfeltene. - For å dirigere nettstedets koblingsknappen til en nettadresse, kan du skrive inn nettadressen i nettstedskoblingsfeltet. - Hvis du vil angi en automatisert melding til kundene, skriver du inn meldingen i tilpasset melding-seksjonen. - Merk av eller fjern merkingen av boksene i BESØK NETTSTED-KOBLINGEN eller egendefinerte meldingsseksjoner for å aktivere eller deaktivere disse knappene. Du kan ikke deaktivere KJØP NÅ-knappen.

1. Klikk på Lagre.